Predavanje u Poreču: Kako prodati doživljaj u privatnom smještaju!

Ovaj puta stizemo u Porec! Kroz projekt edukacije privatnih iznajmljivača, Klub iznajmljivača priprema ponovno kratko predavanje i za porečane, ali i sve one koji su željni doći na ovo predavanje.

Ovo je drugo po redu predavanje u organizaciji Kluba iznajmljivača, pod znakovitim naslovom i zanimljivom temom "Kako prodati doživljaj u privatnom smještaju?" Vesne Maćešić Šoštar i to u Poreču 14.6.2013. s početkom u 17.00h u "Obrtničkom domu" Partizanska 5, Poreč .

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Tko je Vesna Maćešić?

Vesna Maćešić Šoštar rođena je zagrepčanka, u turističkim krugovima poznata kao veliki promotor i zaljubljenik Hrvatske. Dobrim poznavanjem naših krajeva što kontinentalnih što primorskih te običaja, kulture, autohtonih jela i pića, utjecalo je na njezin rad kao promotora Hrvatske u zemlji i svijetu.
Vesna ima preko dvadeset godina iskustva radu u turizmu, na individualnim i grupnim programima te teambuildinzima za pojedince, poduzeća i strane turoperatore od smještaja u hotele i privatne apartmane do organizacije evenata, prezentacija i promocija autentične Hrvatske.

Predavanje je besplatno za sve!

Predavanje je besplatno za sve, i pristupne i redovne članove. I dalje Vas, naime, pozivamo da nas podržite tako da postanete redovni član, a to se postaje s uplatom godisnje članarine od samo 80kn, jer nam to omogućuje da ovakva predavanj organiziramo možda bas i u Vasem mjestu. A svaki redovni član može ostvariti i niz ostalih pogodnosti koje se iz tjedna u tjedan povećavaju.

Predavanje se naime održava u sklopu godisnje skupstine iznajmljivača lokalne porecke udruge i naravno s njima u suradnji. Ovime želimo pokazati da u suradnji nema zapreka te da jedino zajedničkim radom, voljom i udruživanjem mozemo nesto postici.

Program predavanja:

UVOD

- Uvod predsjednika udruge iznajmljivača Poreča.

- Uvodna riječ Krune Pekasa, predstavljanje projekta Kluba iznajmljivača te najava ambicioznih projekata koji su u planu udruge. Trajanje oko 5 minuta.

PREDAVANJE I PREZENTACIJA
Vesna Maćešić Šoštar (Klub iznajmljivaca)
stručni suradnik u turizmu za prezentaciju autohtone Hrvatske
- predavanje o tome kako prodati doživljaj u privatnom smještaju te prezentacija nekih primjera kako iznenaditi goste, kako sam izraditi poklone dobrodošlice te razne domišljate ideje... Predavanje traje oko 45 minuta.

MARTINA I PARTNERI
Prezentacija oko 15 minuta. U organizaciji udruge iznajmljivaca Poreča.

RAZNO
- neformalno druženje, odgovaranje na pitanja iznajmljivača vezano uz predavanje, udruge ili opća pitanja koja zanimaju iznajmljivače.

Napomena: Ukoliko biste zeljeli da dodjemo i u Vase mjesto, molimo Vas javite nam se na email: [email protected] s prijedlogom. Hvala!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated