U Poreču izvučeni sretni dobitnici naše nagradne igre!

Dana 15. lipnja baš kao što smo i najavili, izvlačili smo dobitnike naše nagradne igre za redovne članove, no u nešto izmjenjenom žiriju i to ne u Zagrebu već smo to napravili u Poreču za našeg boravka ondje.

Čast nasumičnom izvlačenju rednih brojeva po kojem smo pobrojali sve naše redovne članove koji su nam do 12h dana 15. lipnja uplatili godišnju članarinu, pala je upravo simpatičnoj djelatnici putničke agencije Istra line u Poreču, Antoneli Žužić-Mladenova koja je izvukla naše sretne dobitnike!

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Izvlačenju su svjedočili ujedno i predsjednik udruge iznajmljivača grada Poreča gospodin Alfredo Golob, predavačica i izvrsna poznavateljica autohtone Hrvatske, gđa. Vesne Maćešić Šoštar te predsjednik udruge Spektar i Kluba iznajmljivača, Kruno Pekas.

Prvo mjesto osvojila je iznajmljivačica Romana Bunčić iz Velike Ludine, dok je drugo mjesto osvojila iznajmljivačica iz Zagreba Veronika Buriloski. Obje iznajmljivačice osvojile su vrijednu knjigu "Traži se krevet više" Davora Juranića. Inače, ova se zanimljiva knjiga i dalje može naručiti putem interneta i stranice www.trazisekrevetvise.com Treću utješnu nagradu osvojio je gospodin Damir Milić (Molimo Damira da nam se javi obzirom da trenutno nemamo njegovu adresu i podatke već samo uplatu članarine).

Čestitamo sretnim dobitnicima i hvala ovim putem svima koji su među prvima postali naši redovni članovi i time nam dali neophodnu podršku za naš rad.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]