Oznake za vrata

 

Oznake za vrata tipa "Molimo pospremite sobu" mogu biti korisne. To također pokazuje ozbiljnost i profesionalnost u poslovanju iznajmljivača. Također omogućuje i kvalitetniju brigu o smještaju za vrijeme boravka gostiju bez da ih se inkomodira. Najčešće se recimo promjena posteljine u apartmanima unaprijed dogovara s gostima i ulazak u apartman nije čest. No ima jedna druga mogućnost.

Na primjer ako odlučimo dići cijenu smještaja i povećati kvalitetu usluge i time malo izmijenimo politiku rada na način da uvedemo praksu pospremanja smještaja svaka dva dana ili svaki dan kao što se to čini u hotelima. Nije uobičajeno u apartmanima gdje gosti odsjedaju 7 ili više dana, no nije niti nemoguće tako koncipirati i podići svoju uslugu na viši nivo.

To može biti korisno i ako primjerice želimo zatvoriti prozore ako su gosti klimu ostavili upaljenu, očistiti košaru za otpatke, zamijeniti ručnike koji su ostavljeni na podu ili drugu zaprljanu krevetninu, ostaviti neku poruku s bitnom informacijom gostima, pospremiti krevet, ostaviti bocu vode u hladnjaku i slično. Sve to uz minimalno ometanje gostiju tijekom boravka.

Evo nekih mjesta gdje se slične oznake mogu nabaviti:

Adriona prirodna hotelska kozmetika

mb-print.com

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.