I drzavljani EU punopravni iznajmljivači nakon 1. srpnja!


Poslali smo upit Ministarstvu turizma oko pitanja stranaca koji su vlasnici ili ce tek postati vlasnici nekretnina u hrvatskoj, a koji zele postati iznajmljivaci te koja su im prava.

Kako je ova tema sada aktualna, isto pitanje dobili smo i od jednog uglednog slovenskog poslovnog magazina pa je najbolje da o ovoj temi ne kalkuliramo i donosimo sami zaklucke vec smo zatrazili sluzbeni dopis u vezi ovog pitanja.

U dopisu kojeg Vam kao clanovima prenostimo u cijelosti u ovom clanku stoji da ce pod istim uvjetima... (nastavak clanka...)

Registrirajte se besplatno i procitajte cijeli clanak.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Digitalizacija osnivanja tvrtki u Hrvatskoj

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta konačno je stavilo u pogon online osnivanje poduzeća (d.o.o. i j.d.o.o.) i obrta. Zove se Start i operativno ga je uspostavila FINA. Prema informacijama iz ministarstva, informacijski sustav Start pruža uslugu po modelu sve na jednom mjestu. Pojednostavljena usluga pruža pozadinsko objedinjavanje dosadašnjih koraka u samo jednom, uz dostupnost u […]

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini? Nova godina – sve se mijenja, pa tako i zakon. Što možemo očekivati u 2020. od nadležnih vlasti? Hoće li promjene biti pozitivne ili negativne? Kako za koga! Saznajte u nastavku  koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini!  Većinom svi pola puta kroz godinu doznamo promjene u plaćama, […]