Postanite član


POSTANITE KORISNIK PORTALA

besplatno

Samom registracijom na ove stranice postajete korisnik našeg web portala Kluba iznajmljivača. Korisnik može biti svatko, jer ono je namjenjeno za sve, za privatne iznajmljivače, za one koji to tek žele postati, za tvrtke koje nude usluge i proizvode za privatni smještaj, neprofitne udruge, turističke zajednice i slično.

Nakon REGISTRACIJE moći ćete se prijaviti na stranice ove stranice pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke i čitati sadržaj koji inače nije vidljiv neregistriranim posjetiteljima našeg portala.

Napomena: Nedavnom odlukom Skupštine, odlučeno je da su članovi samo oni koji plaćaju članarinu. Svi ostali se smatraju korisnicima portala i pritom nisu dužni navoditi godinu rođenja i OIB.


___________________________________

REDOVNO ČLANSTVO
godišnja članarina 180kn

Redovnim članom može postati svaka fizička i pravna osoba (trgovačko društvo, obrt, zaklada, udruga, putnička agencija...). Takodjer nije nužno da član bude isključivo osoba iz domaćinstva na koju glasi Rješenje, već to može biti bilo tko iz domaćinstva. Isto tako članom može postati i osoba koja nema Rješenje ili tek želi postati vlasnikom privatnog smještaja. Članarina nam u prvom redu predstavlja neobično bitnu podršku, no članovima nudimo ipak više prednosti. Članarina vrijedi od dana uplate do istog dana iduće godine.

NAČIN PRIJAVE

1. Ako jos niste, molimo vas da se registrirate na nase stranice.
2. Uplatu molimo da vrši direktno član ili ako to za vas čini neka druga osoba, molio Vas prilikom uplate navedite ime i prezime osobe koja se registrirala.
3. O aktivaciji redovnog članstva i primitku uplate ćemo Vas obavijestiti emailom.
4. Očekuje vas mali dar na Vašu kućnu adresu stoga nam ne zaboravite unijeti punu adresu u svom profilu.

PREDNOSTI REDOVNOG ČLANSTVA:

- prednosti pročitajte ovdje.

PODACI ZA UPLATU CLANARINE IZ HRVATSKE:

IBAN: HR7523400091560467270

Ime banke: Privredna banka Zagreb d.d
Adresa: Opatija,  51410 Rijeka
Oznaka banke (SWIFT):PBZGHR2X (potrebno kod uplata iz inozemstva)

Iznos: 180kn

Svrha uplate: Članarina
Poziv na broj: (u prvu kućicu 99 (ili 00), drugu ostavite praznu.

 - Molimo da uplatu izvrši osoba koja se registrirala na naše stranice sa svojim imenom i prezimenom ili navedite ime te osobe.

NAPOMENA: Uplate članarina iz inozemstva ne primamo jer su naknade banke veće nego iznos članarine. Molimo da uplate članarina stoga izvršite iz Hrvatske. Uplate donacija su moguće iz inozemstva. Molimo vas koristite gore navedene podatke. Hvala

 

Ukoliko se još niste registrirali, možete to učiniti sada:

___________________________________

PARTNERI

Partneri mogu biti neprofitne udruge, turističke zajednice, instituti, državne institucije i slično ukoliko je ugovoren neki oblik međusobne suradnje i potpore. Partneri takodjer mogu biti tvrtke ili obrti s kojima se ugovori ili dogovori međusobna suradnja.

(Državne institucije i turističke zajednice po zakonu o udrugama ne mogu biti članovi udruge. Ali nam mogu biti partneri, suradnici, korisnici)

Također, tvrtke i obrtnici mogu postati partneri ukoliko ponude našim članovima popust na svoje usluge i proizvode ili doprinesu udruzi putem donacije (donatori mogu ostati i anonimni). Sve takve pravne osobe će biti navedene na našoj listi partnera na portalu i na linku koji navodimo na mjesečnom newsletteru.

Ukoliko ste se već registrirali na naše stranice, za partner suradnju i prijedloge, posaljite nam email na: klub.iznajmljivaca(at)gmail.com

TURISTIČKE ZAJEDNICE
Ukoliko ste djelatnik Turističke zajednice, slobodno se registrirajte (neograničen broj zaposlenika) kako bismo uspostavili suradnju i ostvarili neke zajedničke projekte. Posjedujemo dopise i mišljenja Ministarstva i drugih ustanova koja Vam mogu biti korisni i stalno istražujemo nova pitanja... Molimo registrirajte se sa službene adrese i navedite naziv vaše TZ. Članarina se ne plaća.

UDRUGE IZNAJMLJIVAČA
Zajedničkom suradnjom na korist svih iznajmljivačima. Stoga nam se slobodno javite jer tako ćemo snažnije dostići naše ciljeve. Očekujemo predan rad, razumijevanje, poslovnost, optimizam i entuzijazam. Registrirajte se na naše stranice i javite nam se da uspostavimo konkretnu suradnju.

PUTNIČKE AGENCIJE
Registrirajte se besplatno, slobodno komentirajte razne članke. Neodvojiva ste cjelina u ciklusu poslovanja u privatnom smještaju, a često su informacije na našem portalu vezane uz turističke agencije. Možete se i oglašavati na našem portalu ili možemo pokrenuti posebne projekte.

___________________________________

ZLATNI PARTNER

S pravnim osobama s kojima je ugovorena posebna suradnja na godišnjoj ili višegodišnjoj razini i uključuje dodatne promotivne aktivnosti. Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate emailom na:

info@klub-iznajmljivaca.com

___________________________________

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.