POZIV: Edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja

U današnjem okruženu gdje se sve brzo mijenja bitno je ostati u trendu. Izdvojite malo vašeg vremena i poslušajte izlagače koji će vam predstaviti korake za digitalizaciju vaše prodaje. Moći ćete naučiti nešto o sustavima koji se koriste za optimizaciju prodaje, kao i o oglašavanju putem društvenih mreža. Svakako preporučljivo svakom iznajmljivaču koji se profesionalno bavi iznajmljivanjem.

U ime Turističke zajednice Kvarnera i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu pozivamo sve iznajmljivače privatnog smještaja, na online edukaciju koju organizira Fakulteta za menadžment u turizmu.


Termin predavanja:  od 17h do 19:15h , 19.4.2021.

Teme predavanja uključit će:

PROGRAM

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA I DIGITALIZACIJA PRODAJE

19.04.2021., 17:00-19:15

Uvodno predavanje

Dr. sc. Irena Peršić ŽivadinovTZ Kvarnera

Digitalni marketing

Doc. dr. sc. Marina Perišić ProdanFakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Channel Manager i direktna prodaja u obiteljskom smještaju

Mirsad DubravićMegaBooker d.o.o. Opatija

Trendovi na tržištu i posebnosti Booking.com-a

Saša MatijaševićBooking.com

E-mail marketing i društvene mreže

Adriano PožarićTurizam info

Kako bi Vaše iskustvo sudjelovanja u online edukacijama bilo što kvalitetnije, za Vas smo pripremili nekoliko smjernica za pristup i sudjelovanje u programu:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]

Prijavite se na šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije

Županijska komora Pula i općina Medulin organiziraju šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije. Forum će se održati u utorak, 26. veljače, u 12 sati u Medulinu (Hotel Belvedere). Broj mjesta je ograničen!   Proširite svoja znanja, otkrijte nove tržišne trendove, upratite novosti iz zakonodavstva te razmijenite iskustva sa drugim istarskim iznajmljivačima. Na Forumu će […]