POZIV: Edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja

U današnjem okruženu gdje se sve brzo mijenja bitno je ostati u trendu. Izdvojite malo vašeg vremena i poslušajte izlagače koji će vam predstaviti korake za digitalizaciju vaše prodaje. Moći ćete naučiti nešto o sustavima koji se koriste za optimizaciju prodaje, kao i o oglašavanju putem društvenih mreža. Svakako preporučljivo svakom iznajmljivaču koji se profesionalno bavi iznajmljivanjem.

U ime Turističke zajednice Kvarnera i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu pozivamo sve iznajmljivače privatnog smještaja, na online edukaciju koju organizira Fakulteta za menadžment u turizmu.


Termin predavanja:  od 17h do 19:15h , 19.4.2021.

Teme predavanja uključit će:

PROGRAM

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA I DIGITALIZACIJA PRODAJE

19.04.2021., 17:00-19:15

Uvodno predavanje

Dr. sc. Irena Peršić ŽivadinovTZ Kvarnera

Digitalni marketing

Doc. dr. sc. Marina Perišić ProdanFakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Channel Manager i direktna prodaja u obiteljskom smještaju

Mirsad DubravićMegaBooker d.o.o. Opatija

Trendovi na tržištu i posebnosti Booking.com-a

Saša MatijaševićBooking.com

E-mail marketing i društvene mreže

Adriano PožarićTurizam info

Kako bi Vaše iskustvo sudjelovanja u online edukacijama bilo što kvalitetnije, za Vas smo pripremili nekoliko smjernica za pristup i sudjelovanje u programu:

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]

Prijavite se na šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije

Županijska komora Pula i općina Medulin organiziraju šesti Regionalni forum obiteljskog smještaja Istarske županije. Forum će se održati u utorak, 26. veljače, u 12 sati u Medulinu (Hotel Belvedere). Broj mjesta je ograničen!   Proširite svoja znanja, otkrijte nove tržišne trendove, upratite novosti iz zakonodavstva te razmijenite iskustva sa drugim istarskim iznajmljivačima. Na Forumu će […]