Vrećice s lavandom s imenom vašeg smještaja!

Naša nam je članica kluba iz Srime, preporučila vrlo zanimljivu tvrtku STUP koja se bavi prodajom vrećica s lavandom i to s mogućnošću stvaljanja imena vašeg apartmana ili loga na vrećice. On ih sami šivaju i pune. Mogu otisnuti bilo koji natpis na vrećice.
Ovo može biti idealan poklon za goste pogotovo što se na vrećicu može odštampati naziv apartmana s npr.brojem telefona ili web stranicom. A i cijene su umjerene.
Naša članica nam takodjer preporučuje navedenu tvrku jer je imala iskustvo da su vrlo korektni. Hvala vam na ovoj informaciji i budite nam slobodni javljati ovakve informacije i podijeliti ih sa ostalim članovima i iznajmljivačima.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]