Vrećice s lavandom s imenom vašeg smještaja!

Naša nam je članica kluba iz Srime, preporučila vrlo zanimljivu tvrtku STUP koja se bavi prodajom vrećica s lavandom i to s mogućnošću stvaljanja imena vašeg apartmana ili loga na vrećice. On ih sami šivaju i pune. Mogu otisnuti bilo koji natpis na vrećice.
Ovo može biti idealan poklon za goste pogotovo što se na vrećicu može odštampati naziv apartmana s npr.brojem telefona ili web stranicom. A i cijene su umjerene.
Naša članica nam takodjer preporučuje navedenu tvrku jer je imala iskustvo da su vrlo korektni. Hvala vam na ovoj informaciji i budite nam slobodni javljati ovakve informacije i podijeliti ih sa ostalim članovima i iznajmljivačima.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]