megabooker rezervacijski sistem

Testirali smo MegaBooker rezervacijski sistem. Što je to rezervacijski magnet?

megabooker rezervacijski sistemMnogo pitanja iznajmljivača odnosila su se upravo na MegaBooker rezervacijski sistem. Evo što smo saznali.

U ovim trenucima brojka od preko 8000 prijavljenih iznajmljivača, agencija i hotela pokazuje kako u MegaBookeru imaju jasnu viziju i smjer. Svi oni zatražili su podršku i usluge MegaBookera.

Može li posao iznajmljivanja obiteljskog smještaja biti jednostavniji  i produktivniji? Možda je MegaBooker rezervacijski sistem na pragu tog otkrića. Fokus nije samo na vrlo dobroj tehničkoj izvedbi već i na progresivnom razvoju svakog korisnika. Cilj je njegovanje tradicionalnih vrijednosti iznajmljivanja obiteljskog smještaja ali uz napredne i moderne opcije.

Čitajte dalje...

Više o MegaBooker channel manager -u

Samo jedan booking kalendar, automatski sinkroniziran u svim smjerovima s preko 50+ portala zaista bi Vam mogao promijeniti život. Istaknuti ćemo mogućnost izdavanja fiskaliziranih računa, obračuna te jasan pregled izvještaja i statistika, vođenje knjige gostiju, kreiranje vlastite web stranice za direktne rezervacije, eVisitor prijavu gostiju...praktički svu administraciju sada možete obavljati online bez dodatne papirologije.

U MegaBookeru čini se da su korisnici u „tax-free“ zoni u kojoj samostalno odlučuju o svojoj cijeni, provizijama, politici otkazivanja, restrikcijama kod naplate ili minimalnog broja noćenja i sa tim uvjetima izlaze online! MegaBooker rezervacijski sistem zapravo je kontrolna baza u kojoj Vi kao šef vodite sami svoj posao. Samo jedno mjesto iz kojeg imate potpunu kontrolu. I da, napokon možete naplaćivati i putem kreditnih kartica iako nemate POS uređaj korištenjem vrlo jednostavne online aplikacije uz minimalnu naknadu.

 

Izdvojili smo 3 glavne karakteristike MegaBookera:

  1. Povezuje iznajmljivače, hotele i agencije sa 50+ online booking portala za oglašavanje apartmana.
  2. Pruža 100% kontrolu (bez agencijskih ili bilo kakvih drugih posrednika) i eliminira svaku mogućnost za preklapanjem rezervacija.U komunikaciji ističu kako iznajmljivač može, mora i sposoban je eliminirati sve posrednike. Ranije smo već pisali o vrtoglavo visokim provizijama i nestvarnim nadogradnjama na neto cijene iznajmljivača i do 50% za iznajmljivanje preko agencije(o kojima iznajmljivači nisu znali ništa!) stoga i sami prepoznajemo potrebu za odbacivanjem nepotrebnih posrednika (pogotovo onih neprovjerenih)!
  3. Osnažuje svakog iznajmljivača i pruža otpornost na stalne promjene te povećava broj ostvarenih rezervacija.Posljednjih nekoliko mjeseci pratili smo rad MegaBookera u njegovom edukativnom segmentu. Na tjednoj bazi obrađuju „vruće“ tematike i nesebično dijele savjete a sve s ciljem rasta i razvoja samog iznajmljivača. Bio on MegaBooker korisnik ili ne. Preporučamo da svakako posjetite njihov blog ako ste željni znanja ili dodatnih informacije koje bi Vam mogle biti korisne kako sada tako i u budućnosti. Podržavamo ideju o kvalitetnoj edukaciji i razmjeni novih saznanja s drugima obzirom da smo i sami tome posvećeni. Kao primjer navodimo neke jako korisne Megabooker članke vezane uz rezervacijske online sistem: Kako postati iznajmljivač u 10 jednostavnih koraka, kako se oglašavati na Booking.com,  vodič za oglašavanje na Airbnb, kako odgovoriti na negativne recenzije gostiju itd.

 

 

MegaBooker PMS (property management system) aplikacija za hotele

U MegaBookeru čini se nastoje objediniti sve one koji se bave oglašavanjem i prodajom smještaja online, uključujući i hotele. Nedavno su izbacili nadogradnju koja je kreirana posebno za vlasnike hotela.

Cloud aplikacija za hotele obuhvaća sve od vođenja rezervacija, kalendara, eRecepcije, obračuna, statistika i komunikacije s gostima. Ono što je posebno primamljivo za hotele je svakako jednostavnost i preglednost poslovanja iz jednog mjesta. Vlasnici i upravitelji hotelima mogu prijavljivati goste, regulirati kompletnu fiskalizaciju, izdavati račune, a također je omogućen obračun i uključivanje predujmova i izdavanje računa za iste.

 

Možete li uopće zamisliti sezonu bez ikakvog straha ili stresa zbog overbookinga? Puno gostiju, puno rezervacija, puna kuća a Vi napokon možete uživati u ulozi za koju ste i namjenjeni – biti dobar domaćin! Biti na rapolaganju gostima, biti u mogućnosti posvetiti se urednosti i dodatnim obvezama kako bi Vaši gosti bili zadovoljni a u konačnici se i ponovno vratili. Uz MegaBooker zasigurno ćete pronaći i vremena za one koje volite i sami za sebe. I Vama je ljeto po ljeti zar ne?

 

Iako, dolazimo do zaključka kako sve ove korisne značajke koje olakšavaju poslovanje predstavljaju samo jedan mali dio ponude MegaBooker zajednice koja se iz dana u dan nadograđuje novim istomišljenicima – ponavljamo da u ovim trenucima brojka od preko 8000 iznajmljivača, agencija i hotela dokazuje kako u MegaBookeru imaju uzbudljivu ali jasno definiranu misiju koja već sada privlači veliki broj onih koji žele preuzeti 100% kontrolu nad svojim poslovanjem. Baš uzbudljivo!

MegaBooker ulaže energiju u ostvarenje svoje misije - osnažiti i osamostaliti iznajmljivača i učiniti ga otpornim na promjene.

Veselimo se vidjeti koji će biti njihov sljedeći korak!

MegaBooker rezervacijski sistem potpuno besplatno možete isprobati registracijom na ovom linku.

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated