Sajam Gast u Splitu: Novim tehnologijama za bolje poslovanje malih iznajmljivača

U okviru sajma GAST održan je Okrugli stol na temu Poduzetnički centar za nove tehnologije u turizmu (u svim segmentima poslovanja). Spomenuti centar čeka sredstva iz EU fondova na koja je aplicirao krajem 2016. godine a kojima bi se osigurala visokotehnološka oprema za male poduzetnike u IT sektoru čiji su proizvodi i usluge vezani za turizam.

Čitajte dalje...

Okrugli stol okupio je stručnjake ne samo iz hotelijerstva i ugostiteljstva već i obiteljski smještaj koji čini neodvojivu kariku i našem turističkom lancu.

Poduzetnički centri će biti opremljeni najmodernijom tehnologijom poput dronova, projektora, 3D printera...

Na okruglom stolu je Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj iz Splita, istaknula potrebu za osnivanjem ovakvih centara. Ona se kroz Savjetovalište susreće sa mnogim mladim poduzetnicima koji imaju proizvode i usluge kojima se znatno olakšava poslovanje turističkim djelatnicima, tako i malim iznajmljivačima. Većina takvih projekata ne uspije radi nedostatka marketinške i poslovne podrške koju će im ovaj centar pružiti.

U publici su bili i kandidati za gradonačelnike Andro Krstulović Opara i Marijana Puljak koji su pozitivno iznenadili prisutne svojim dolaskom i interesom u radu i planovima koje imaju kao budući gradonačelnici na ovom polju.

Fotografija: Anamarija Cicarelli

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

POZIV: Edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja

U današnjem okruženu gdje se sve brzo mijenja bitno je ostati u trendu. Izdvojite malo vašeg vremena i poslušajte izlagače koji će vam predstaviti korake za digitalizaciju vaše prodaje. Moći ćete naučiti nešto o sustavima koji se koriste za optimizaciju prodaje, kao i o oglašavanju putem društvenih mreža. Svakako preporučljivo svakom iznajmljivaču koji se profesionalno […]

Posebna promotivna ponuda za naše Iznajmljivače

Predstavljanje tvrtke Intertekstil Stanić Intertekstil Stanić d.o.o. je poznati hrvatski uvoznik i proizvođač kućnog tekstila. S ponosom ističemo vodeću poziciju u području kućnog tekstila u Hrvatskoj, jer je ona rezultat preko 25-godina promišljenog i profesionalnog rada i jasne vizije. Posebno mjesto zauzima naš HORECA KANAL prodaje, koji je u vrijeme turističke ekspanzije naše zemlje dosegao […]