Rentlio – aplikacija za automatizaciju poslovanja iznajmljivača

rentlio aplikacijaPredstavljamo vam danas višestruko nagrađivanu domaću aplikaciju Rentlio koja je namijenjena automatizaciji poslovanja privatnih iznajmljivača. Rentlio centralizira upravljanje rezervacijama, kanalima prodaje i gostima čime se značajno smanjuje vrijeme koje su iznajmljivači do sada trošili na administraciju. Ukratko rečeno, Rentlio je "property management", "channel management" i "guest management" aplikacija.

Neke od glavnih funkcionalnosti Rentli aplikacija:

- jedan kalendar za sve portale: Rentlio sinkronizira cijene, raspoloživosti i rezervacije s najpoznatijim svjetskim online booking portalima čime se eliminira rizik overbookinga i centralizira se evidencija nad svim rezervacijama, neovisno o kanalu s kojeg je rezervacija stigla. Ako primite rezervaciju s Booking.com-a ta rezervacija se pojavljuje na kalendaru u Rentliu i zatvara taj termin na ostalim portalima na kojima oglašavate svoj objekt - npr. AirBnB, Expedia i drugi. Nema potrebe više za ručnim zatvaranjem termina po primitku rezervacije.


Rentlio-1

- izrada računa u dva klika: zamjenjuje sve one paragon blokove, Excel i Word dokumente. Za izradu valjanih računa u Rentliu potrebna su dva klika. Ako ste u sustavu fiskalizacije, račun možete odmah i fiskalizirati, na račun možete dodavati dodatne usluge i slično.

Rentlio

- statistika na razini objekta i na razini gosta: praćenje prosječne cijene noćenja, prihoda, popunjenosti, navika gostiju i njihove kupovne moći.

rentlio-stats

- mogućnost dobivanja POS uređaja za naplatu kreditnih kartica: objekti koji omogućavaju prihvat kreditnih kartica konkurentniji su na tržištu.

Rentlio-2

- povezanost sa sustavom eVisitor: prijavu / odjavu gostiju moći ćete od početka sljedeće godine raditi direktno iz Rentlia.

Rentlio-7

- napredni prodajni alati: segmentacija baze gostiju po različitim karakteristikama i slanje mail ponuda u samo nekoliko minuta uz pomoć integracije s najpoznatijim svjetskim sustavom za slanje newslettera MailChimpom.

Rentlio-5

 

Svakako valja napomenuti da je pokretač projekta Rentlio i sam iznajmljivač pa se ideja za aplikaciju rodila iz vlastite potrebe za kvalitetnim, jednostavnim i brzim alatom koji će automatizirati poslovanje, smanjiti rizike i omogućiti proaktivno bavljenje prodajom.

Rentlio potpuno besplatno možete isprobati registracijom na ovom linku.

Svi članovi Kluba iznajmljivača imaju posebnu pogodnost - dodatna 2 mjeseca besplatnog korištenja Rentlio aplikacija. 

6 thoughts on “Rentlio – aplikacija za automatizaciju poslovanja iznajmljivača

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Posebna promotivna ponuda za naše Iznajmljivače

Predstavljanje tvrtke Intertekstil Stanić Intertekstil Stanić d.o.o. je poznati hrvatski uvoznik i proizvođač kućnog tekstila. S ponosom ističemo vodeću poziciju u području kućnog tekstila u Hrvatskoj, jer je ona rezultat preko 25-godina promišljenog i profesionalnog rada i jasne vizije. Posebno mjesto zauzima naš HORECA KANAL prodaje, koji je u vrijeme turističke ekspanzije naše zemlje dosegao […]