Aplikacija za iznajmljivače Croap – isprobajte besplatno!

ss4(promotivni članak) Kompletno rješenje za iznajmljivače - web aplikacija za vlasnike apartmana, soba, malih hotela i vila. Aplikacija obuhvaća sve potrebe za poslove oko pružanja usluga smještaja. CroAP je web aplikacija koja je vrlo jednostavna za korištenje, potrebno je samo napraviti registraciju i možete je koristiti s bilo kojeg uređaja ili bilo kojeg mjesta.

Na aplikaciji može raditi više korisnika istovremeno, a podaci se pohranjuju na server (Cloud computing), sigurni su od gubitka i uvijek vidljivi i dostupni.

Koristeći CroAP ne morate više brinuti o datumima dolaska, preklapanju rezervacija, cijeni koju ste dogovorili ili akontaciji koja je uplaćena. Pohranjivanjem podataka u CroAP možete pratiti promet, kontaktirati goste direktno iz aplikacije, izrađivati račune i razne tipove izvješća. Čitajte dalje

CroAP aplikacija omogućava Vam i da izradite sami vlastitu web stranicu sa svim potrebnim podacima i informacijama koje su potrebne gostu. Vi trebate samo pripremiti fotografije vaših smještajnih jedinica i podatke koje želite unijeti u stranicu.

I to nije sve, na pretraživaču privatnog smještaja Croatia apartments croap.net imate besplatnu reklamu, položaj objekta i link na karti (Google maps).

ss1

Cjenik i cijene
Kreiranje cjenika za svaku smještajnu jedinicu, uređivanje cjenika po vlastitom odabiru sezona (perioda), kopiranje cjenika jedne smještajne jedinice na drugu, grafički prikaz cijena - kalendar, prikaz u eurima i kunama, auto konverzija euro - kuna po aktualnom tečaju. Ispis cjenika za svaku smještajnu jedinicu posebno.

Rezervacije i prijave gosta
Kalendar rezervacija - grafički pregled sa imenom gosta. Pregled dnevnih dolazaka i odlazaka, uređivanje rezervacija, pregled i brisanje. Prijava gosta - formular za automatsku prijavu u turističku zajednicu. Ispis liste rezervacija.

ss2

Računi i popis gostiju
Izrada računa, ispis računa, evidencija o prometu, pregled računa po smještajnoj jedinici. Knjiga gostiju - pregled i pretraga liste gostiju, filtriranje po smještajnoj jedinici i po periodu, detalji i uređivanje podataka o gostu, slanje e-maila direktno iz aplikacije gostu, ispis liste gostiju.

Tečajna lista
Dnevno auto ažuriranje, ispis tečajne liste, konvertiranje između različitih valuta.

ss3

Izvješća
Izrada različitih tipova izvješća: izvješće o prometu, o državama i dobnim skupinama. Filtriranje po datumu i smještajnoj jedinici. Izvješće o prometu - promet prema računima, promet prema rezervacijama, akontacije, broj noćenja, broj gostiju.

Ugradnja kalendara
Mogućnost da na svojim stranicama imate grafički pregled - kalendar sa slobodnim kapacitetima kako bi gost vidio slobodne termine vaših smještajnih jedinica.

I na kraju svega, možete imati i besplatne aplikacije za iOS i Android

Kontakt i cijena:

CroAP usluga dostupna je na: http://www.croap.info
Punu verziju aplikacije možete isprobati bez obveza 30 dana - Cijena za godinu dana samo 300 kuna
Registrirajte se i isprobajte aplikaciju: http://www.croap.hr/Narudzbe/Nova

(Promotivni članak)

One thought on “Aplikacija za iznajmljivače Croap – isprobajte besplatno!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated