Više komocije i praktičnosti uz sklopive krevete Flipflap!

001logoSklopivi kreveti mogu biti idealno rješenje za zamjenu ili dodavanje pomoćnih kreveta u obiteljskom smještaju. Mogu u principu biti i osnovni kreveti (op.ur) jer su višefunkcionalni i jednostavno se koriste. Posebice ako iznajmljujete samo ljeti, oni se tijekom mjeseci nekorištenja mogu jednostavno sklopiti. S njima možete unijeti i malo reorganizacije u vaš smještaj, dati više komocije u smještaju i konačno ukloniti stare, staromodne i istrošene.

Nitko si ne bi smio dozvoliti da gostima ukočena leđa zbog spavanja na lošem pomoćnom krevetu pokvare odmor. Pripremite se za sezonu i unesite više komocije i praktičnosti u vaš smještaj. Čitajte dalje

Mala hrvatska tvrtka Flipflap ima rješenje za vas i vaše goste. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Flipflap tima u izradi namještaja i projektiranju interijera, došli su do optimalnog rješenja za sistem sklopivih kreveta savršenog za male stanove i apartmane. Pogledajte smo sliku kako to praktično izgleda:

FF _ duo 1

Flipflap sklopivi kreveti optimiziraju prostor i štede kvadrate, ali istovremeno ne pristajući na kompromise kad je u pitanju kvalitet i zdravlje korisnika. Pneumatski mehanizam sa „Safety Stop“ opcijom omogućava lagano i sigurno otklapanje i sklapanje kreveta. Po komforu spavanja, sklopivi krevet je jednak klasičnom jer je u sklopivi mehanizam integrirana ortopedska podnica na koji ide klasični madrac sa opcijama opružne ili đepičaste jezgre.

FF _ podnica

Madrace koje stoje  u ponudi su iz asortimana višestruko nagrađivanog hrvatskog proizvođača Bernarda. Kutija sklopivog kreveta je izrađena od kvalitetnih „Funder“ ploča, koje su u webshopu dostupne u 6 različitih nijansi.

U webshopu www.flipflap.hr nude čak 7 modela sklopivih kreveta, uz bogat izbor prateće opreme za sobe i apartmane kao što su ormari, ormarići, police i komode.

Gdje i kako ih kupiti?

web: www.flipflap.hr
facebook: https://www.facebook.com/flipflaphr
e-mail: [email protected]

Opcija dostave i montaže dostupna je za cijelo područje Republike Hrvatske. Plaćanje je moguće po ponudi ili karticama uz opciju na rate.

Text i slike: FlipFlap d.o.o.
(PROMOTIVNI ČLANAK)

***

POSEBAN POPUST ZA REDOVNE ČLANOVE KLUBA IZNAJMLJIVAČA OD 10%

Tijekom 2015. godine poseban popust od 10% možete ostvariti za kupnju bilo kojeg modela sklopivog kreveta iz ponude flipflap.hr.Javiti se dirketno možete tvrtki FlipFlap navodeći članski broj i ime i prezime.

***

_____________________________

NAPOMENA I MIŠLJENJE KLUBA IZNAJMLJIVAČA

Usklađenost s propisima oko dodavanja kreveta

Iznajmljivači koji imaju Rješenje primjerice za tip smještajne jedincie apartman ishodovano do 1.9.2007. (postojeći objekti) moraju imati minimalne dimenzije kreveta 80x190cm, dok oni s Rješenjem za apartman nakon 1.9.2007. (novi objekti) moraju imati dimenzije minimalno 110x200cm. No to sve takodjer ovisi i o broju zvjezdica te ostalim uvjetima što je napisano u Pravilniku.

Prema Pravilniku dodatni kreveti se mogu dodati ovisno o vrsti smještaja, modulu te dimenzijama.  Članak 19. Pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu točno opisuje što je dopušteno.

Sklopivi kreveti se naime spominju samo kod Studio-apartmana, no mišljenja smo da se oni mogu koristiti i kod soba, apartmana i kuća za odmor te mogu biti i osnovni ako su u stalnoj uporabi.

Ukoliko i dalje niste sigurni oko dodavanja kreveta, predlažemo da se direktno obratite odjelu za MTU (Minimalno tehničke uvjete) u lokalnom uredu za gospodarstvo te ondje dobijete potvrdu. Pritom priložite i svoje Rješenje, a odgovor tražite u pisanom obliku za slučaj da vam eventualna inspekcija kasnije ne utvrdi drugačije.

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]