Odgovarajte na upite gostiju iako ste puni!


​​

guestdoordotcomSvjesni smo činjenice kako mnogi iznajmljivači i dalje, posebice oni koji nisu vični internetu, rade mnoge manje ili veće greške kod pisane komunikacije prema gostima. I zato valja uvijek nanovo upućivati na pravilnosti. Greške koje se pritom čine, direktno utječu na samu promociju smještaja i još pritom, pokazuju odraz iznajmljivačeve kulture. Gost to sve gleda kroz prizmu "hrvatskog turizma ili hrvata". Vidite li dakle koliko jedan iznajmljivač utječe na stvaranje slike o Hrvatskoj i turizmu općenito.

Stoga jedan običan upit i odgovor na takav upit nije baš tako bezazlen. Potrebno je cijeniti svaki upit i kvalitetno odgovoriti na njega. U nastavku ćete saznati što znači kvalitetan odgovor.

Od tisuće smještaja, od tisuće destinacija i gradova, gost je na neki magičan način odabrao poslati upit baš vama! Nije li to fantastično? Stoga cijenite svaki upit!
Više

Osnova kulture nalaže, odgovoriti na svaki upit

Kao prvo, stvar je kulture odgovoriti gostu na njegov upit bez obzira na raspoloživost, to jest bez obzira jeste li u terminu iz upita slobodni ili već puni. Odgovorom gostu takodjer sebi radimo promidžbu.

Iako ste puni, ponudite gostu prvi idući slobodan termin!

Dakle iako ste puni, odgovorite gostima na upit! Ako vam nije slobodan termin za koji vas je gost pitao, svakako mu ponudite alternativni temin koji vam je slobodan. Mnogima neće možda odgovarati drugi termin, ali ima gostiju koji se mogu prilagoditi i uspjet ćete dobiti booking od njih. Sve vam to ide na ruku i važan je oblik promocije!

(nastavak članka slijedi....)

U nastavku čitajte:

- Što je još neobično važno kod odgovora na upit gosta
- Iskopirajte primjer na engleskom i njemačkom kod odgovora na upit kada ste puni
- Preuzmite kontakt naše prevoditeljice ukoliko vam zatreba
- ...

Molimo vas za čitanje cijelog članka prijavite se ili se registrirajte na naše stranice ukoliko to još niste.
​​
​​Slika preuzeta sa: guestdoor.com
Piše: Kruno Pekas

_________________________________________________________________


+ Ako ste tvrtka koja nudi sustave i aplikacije za vođenje mailing lista i newslettere, predstavite se iznajmljivačima na našim stranicama!

+ Pogledajte OVDJE koje sve mogućnosti Vam nudimo.

_________________________________________________________________

​​

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated