Moderan i dosjetljiv način za uređenje apartmana!

Apartman Sisul slideVrlo su često u hrvatskim prilikama apartman ili soba za iznajmljivanje turistima bili mjesto gdje smo stavili svoj stari namještaj kada smo za vlastiti prostor kupili novi. No, vremena su se promijenila, kao i gosti.

Da je odmak od klasike i u uređenju apartmana prihvatljivo i dobrodošlo rješenje, potvrđuje i riječka umjetnica Mirna Sišul, inače akademska slikarica koja se bavi i uređenjem interijera.
Više

 

Mirna je turistički apartman uredila na drugačiji, veseo način, uz puno topline, neobičnih detalja, uz žive boje i osoban pristup, što svakako valja pohvaliti. Veselje se osjeća na svakome koraku, upravo kroz neuobičajene slike, natpise ili sitnice koje jednostavno oraspolože. Iako kuhinja ili spavaća soba imaju klasičan namještaj kao i puno sličnih apartmana, upravo su ovi detalji ti koji su promijenili priču i učinili prostor mjestom gdje se gost osjeća posebno.
www.mirnasisul.com

Više slika apartmana pogledajte OVDJE.

Izvor: Turizam Info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]