Saznajte tehnološke navike današnjih turista i pametno ulažite u promociju!


Slika preuzeta sa anthonycoppedge.comSpominjemo često kako moderna tehnologija, a posebno ona mobilna mijenja naš pristup informacijama, ali i naše navike – iz temelja. S obzirom da 2013. godinu još uvijek oblikujemo, evo nekoliko podaka iz 2012. godine o povezanosti tehnologije i turističke industrije. A mi smo nedavno lansirali "Promo paket TRAMONTANU" pa pročitajte samo kako nam svi niže navedeni podaci idu na korist i kako naša TRAMONTANA ima daleko više smisla nego da si iznajmljivač izrađuje klasičnu web stranicu koju svake godine mora plaćati oko 100 i više eura! Zamislite samo ove podatke. (Nastavak članka slijedi...)

Za čitanje daljnjeg dijela članka, molimo Vas registrirajte se kao naš pristupni član. Besplatno je.

2 thoughts on “Saznajte tehnološke navike današnjih turista i pametno ulažite u promociju!

  1. Sve je to super, ali ne smatram da je dobro ignorirati potrebu za pravom web stranicom. A i kada ste vidjeli da je Google (i dalje prvi način traženja smještaja većini turista koji koriste moderne tehnologije) predložio nečiju Fb stranicu 🙂

    Fb je super, i društvene mreže općenito, i treba ih koristiti i gurati ali ne na uštrb drugih stvari već kao dopunu njima :).

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated