Časopis “Meridijani” stižu na adrese naših članova!

Iz mjeseca u mjesec naše ćemo redovne članove iznenaditi sa zanimljivim i korisnim poklonima i prednostima. Ostvarili smo ovih dana naime suradnju s popularnim hrvatskim časopisom "Meridijani", gdje ćemo prvih 100 redovnih članova nagraditi besplatnim primjerkom. Kako podršku u članarinama imamo svaki tjedan sve više, svi koji su do sada platili članarinu mogu očekivati primjerak na svoju adresu i to već kroz nekoliko dana.

Pročitajte nastavak članka ovdje.


Preporučamo Vam Meridijane jer su stvarno dobri!

“Meridijani” su hrvatski časopis za zemljopis, povijest, ekologiju
i putovanja koji izlazi mjesečno tijekom školske godine.

Časopis je poznat po tome što je edukativnog karaktera te je u potpunosti hrvatski proizvod koji stvaraju hrvatski autori i fotografi. U časopisu se poseban naglasak stavlja na hrvatske teme, a i strane reportaže pišu se s hrvatskoga gledišta.

Osim po objektivnom i temeljitom pristupu temama koje objavljuje, časopis je najpoznatiji po tome što je educirao brojne generacije mladih jer prati nastavni plan i program iz zemljopisa i povijesti te ga mladima kao dodatnu neobaveznu literaturu preporučuje i nadležno
ministarstvo.

Jeste li znali da se po sadržaju i grafičko-likovnoj obradi “Meridijani” nalaze uz bok najkvalitetnijih časopisa u svijetu.

Postanite naš redovni član i dobivate jedan besplatni primjerak!

Pozivamo Vas da već danas postanete naš redovni član i poslat ćemo Vam na Vašu adresu jedan besplatan primjerak Meridijana. Požurite jer imamo ograničene zalihe i namjenili smo ih samo za prvih 100 najvjernijih članova.

Riječ je o oglednom primjerku. Da se uvjerite u kvalitetu i da Vas zanimljive i edukativne teme ponukaju možda da se i pretplatite na časopis, a s time dobivate još jedan primjerak godišnje besplatno (dakle to je već drugi besplatni primjerak) a da ne govorimo da vas za pretplatu uredništvo Meridijana nagrađuje s još nekim pogodnostima. Otkrijte sami kojim. Više informacija pogledajte ovdje.

Dočekali ste goste, udobno ste se zavalili u ležaljku i Meridijani Vam mogu biti pravo umirujuće i korisno štivo za vruće dane u sezoni, ali i cijelu godinu. Možda mogu biti i ljetna literatura za vaše domaće goste 🙂

Ugodno čitanje želi Vam uredništvo Meridijana i Klub iznajmljivaca!

_________________
OVDJE kliknite ako se nikada do sada niste registrirali na naše stranice, a nakon registracije ćete dobiti podatke za uplatu članarine.

OVDJE kliknite da biste vidjeli podatke za uplatu članarine i ostale informacije.
_________________

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]