Časopis “Meridijani” stižu na adrese naših članova!

Iz mjeseca u mjesec naše ćemo redovne članove iznenaditi sa zanimljivim i korisnim poklonima i prednostima. Ostvarili smo ovih dana naime suradnju s popularnim hrvatskim časopisom "Meridijani", gdje ćemo prvih 100 redovnih članova nagraditi besplatnim primjerkom. Kako podršku u članarinama imamo svaki tjedan sve više, svi koji su do sada platili članarinu mogu očekivati primjerak na svoju adresu i to već kroz nekoliko dana.

Pročitajte nastavak članka ovdje.


Preporučamo Vam Meridijane jer su stvarno dobri!

“Meridijani” su hrvatski časopis za zemljopis, povijest, ekologiju
i putovanja koji izlazi mjesečno tijekom školske godine.

Časopis je poznat po tome što je edukativnog karaktera te je u potpunosti hrvatski proizvod koji stvaraju hrvatski autori i fotografi. U časopisu se poseban naglasak stavlja na hrvatske teme, a i strane reportaže pišu se s hrvatskoga gledišta.

Osim po objektivnom i temeljitom pristupu temama koje objavljuje, časopis je najpoznatiji po tome što je educirao brojne generacije mladih jer prati nastavni plan i program iz zemljopisa i povijesti te ga mladima kao dodatnu neobaveznu literaturu preporučuje i nadležno
ministarstvo.

Jeste li znali da se po sadržaju i grafičko-likovnoj obradi “Meridijani” nalaze uz bok najkvalitetnijih časopisa u svijetu.

Postanite naš redovni član i dobivate jedan besplatni primjerak!

Pozivamo Vas da već danas postanete naš redovni član i poslat ćemo Vam na Vašu adresu jedan besplatan primjerak Meridijana. Požurite jer imamo ograničene zalihe i namjenili smo ih samo za prvih 100 najvjernijih članova.

Riječ je o oglednom primjerku. Da se uvjerite u kvalitetu i da Vas zanimljive i edukativne teme ponukaju možda da se i pretplatite na časopis, a s time dobivate još jedan primjerak godišnje besplatno (dakle to je već drugi besplatni primjerak) a da ne govorimo da vas za pretplatu uredništvo Meridijana nagrađuje s još nekim pogodnostima. Otkrijte sami kojim. Više informacija pogledajte ovdje.

Dočekali ste goste, udobno ste se zavalili u ležaljku i Meridijani Vam mogu biti pravo umirujuće i korisno štivo za vruće dane u sezoni, ali i cijelu godinu. Možda mogu biti i ljetna literatura za vaše domaće goste 🙂

Ugodno čitanje želi Vam uredništvo Meridijana i Klub iznajmljivaca!

_________________
OVDJE kliknite ako se nikada do sada niste registrirali na naše stranice, a nakon registracije ćete dobiti podatke za uplatu članarine.

OVDJE kliknite da biste vidjeli podatke za uplatu članarine i ostale informacije.
_________________

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]