Sezona je pred vratima, imate li kućni red?

Zašto se mučiti kad mi imamo gotovo rješenje za Vas
Kućni red u apartmanima i sobama spada u elemente za koje iznajmljivač vrlo često nema dovoljnog znanja ili vremena za njegovu kvalitetnu izradu i pripremu. Pogotovo to vrijedi ukoliko se radi o višejezičnom kućnom redu.

Je li Kućni red obavezan po Zakonu?
Preporučljivo je da svaki iznajmljivač ima na vidnom mjestu u smještajnoj jedinici kućni red iako on nigdje u zakonu ne stoji da je nužan. Najčešće se on stavlja na vrata s nutarnje strane, ostavi na stolu i sl. To omogućuje i olakšava svakom iznajmljivaču da izbjegne eventualne potencijalne nesuglasice s gostom, a da ne govorimo koliko kućni red zapravo profesionalizira ukupan dojam u smještaju.

Kako izgleda kućni red?
Tiskan je dvostrano, na svakoj strani ima po 3 jezika te je mat plastificiran radi toga da može duže trajati. Pri dnu svake stranice se nalaze oznake za sljedeće tri jezične verzije (zastavice) te strelica koja upućuje da se okrene list i po želji pročitaju drugi jezici na drugoj strani. Pri vrhu ima malu rupicu pa se može objesiti. Prilikom dolaska gosta, okrenete jednostavno jezičnu stranu gosta.

Pročitajte ovdje cijeli članak.

Koji je sadržaj
Riječ je o općem standardnom kućnom redu koji sadrži 14 elementarnih točaka primjenjivih za svaki apartman, sobu ili kuću za odmor (npr.: buka, vrijeme odlaska, reklamacije, kućni ljubimci, iznošenje inventara, štete u apartmanu i sl).

Ova verzija kućnog reda kreirana je temeljem Posebnih uzanca o ugostiteljstvu te probranim točkama po primjeru ponajboljih hotelskih kućnih redova.

Kućni red sadrži točke koje se odnose na svaki privatni smještaj i kreiran je baš za privatne iznajmljivače. Sve ostale detalje koji su individualne naravi i razlikuju se od smještaja do smještaja, iznajmljivač može napomenuti u “Pismu dobrodošlice“.

Prijevod na 6 jezika!
Kućni red je tiskan na 6 jezika; engleskom, hrvatskom i njemačkom jeziku na jednoj strani i talijanskim, francuskim i španjolskim jezikom na drugoj strani.

Kako ga koristiti i objesiti?
Kako je Kućni red tiskan dvostrano i višejezično ipak ga se može objesiti. Pri vrhu postoji mala rupica/otvor kroz koji predlažemo provući tanku vrpcu ili špagicu i onda objesiti na zid. U tom slučaju se lako može okrenuti i pročitati željena jezična verzija, a s obzirom na državu i jezik gosta, prije samo dolaska gosta možete okrenuti Kućni red na željenu stranu.

Zašto smo angažirali posebnog dizajnera?
Zato što smo željeli da ovaj proizvod bude kvalitetan. Dizajnirao ga je jedan od najprofesionalnijih dizajnera, a izgled mora biti profesionalan i jednostavan. Izgled smo htjeli pojednostaviti i da bude takav da paše svakom interijeru te da ga se lako koristi.

Cijena i uvjeti
Cijena primjerka za posjetitelje koji nisu članovi kluba iznajmljivača: 55kn+PDV, poštarina je uključena. Za članove kluba cijena je 45kn. Poštarina je uključena.

- Nije moguće mijenjati stavke niti dodavati logoe ili nazive apartmana.
- Autor polaže autorska prava pa nije dozvoljeno kopiranje, daljnja distribucija ili izmjena teksta
- Ne šaljemo pouzečem, šaljemo poštom nakon primitka uplate
- Za više primjeraka odobrava se popust
- S turističkim zajednicama možemo sklopiti poseban ugovor o kupnji Kućnog reda, a tada za iznajmljivače on može biti u potpunosti besplatan

Ako još uvijek niste naš član registrirajte se i naručite Kućni red za 45kn+PDV po primjerku.
_______________________________________________

Naručite Kućni red još danas! Ispunite formular.

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

3 thoughts on “Sezona je pred vratima, imate li kućni red?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated