Prednosti legalnog iznajmljivanja!


"Rad na crno", to jest iznajmljivanje bez potrebnih dozvola i rješenja za rad, ima svakako veliki niz nedostataka. Mi oko podrške registriranim vlasnicima privatnog smještaja ne dvojimo. Vlasnici objekata „na crno“ tako se izlazu konstantnom riziku i strahu, ne samo što nenadano može inspekcija pokucati na vrata, već i srditosti susjeda koji imaju uredne papire, nekonkurentnosti, slabe zaštite prava gosta i sl.

Neprijeporno je kako su uvjeti za kategorizaciju složeni, a neki vlasnici se nerijetko suočavaju i sa nemogućnošću kategorizacije svog objekta radi masu uvjeta koje moraju zadovoljavati, kao što su građevinska dozvola, vlasnički list i sl.

Evo koje prednosti smatramo da imaju oni koji imaju uredno kategorizirane apartmane, sobe ili kuće u domaćinstvu, a ovo je ujedno i poziv onima koji se tek planiraju upustiti u ovaj mali zanimljivi biznis:
Pročitajte ovdje cijeli članak.

1. Suradnja s agencijama.

2. Strah od inspekcije.

3. Fair-play odnos prema zajednici.

4. Prava i sigurnost za gosta.

5. Podrška i dodatna promidžba za iznajmljivača.

Da biste pročitali cijeli članak, postanite naš član.

One thought on “Prednosti legalnog iznajmljivanja!

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Digitalizacija osnivanja tvrtki u Hrvatskoj

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta konačno je stavilo u pogon online osnivanje poduzeća (d.o.o. i j.d.o.o.) i obrta. Zove se Start i operativno ga je uspostavila FINA. Prema informacijama iz ministarstva, informacijski sustav Start pruža uslugu po modelu sve na jednom mjestu. Pojednostavljena usluga pruža pozadinsko objedinjavanje dosadašnjih koraka u samo jednom, uz dostupnost u […]

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini? Nova godina – sve se mijenja, pa tako i zakon. Što možemo očekivati u 2020. od nadležnih vlasti? Hoće li promjene biti pozitivne ili negativne? Kako za koga! Saznajte u nastavku  koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini!  Većinom svi pola puta kroz godinu doznamo promjene u plaćama, […]