Prednosti legalnog iznajmljivanja!


"Rad na crno", to jest iznajmljivanje bez potrebnih dozvola i rješenja za rad, ima svakako veliki niz nedostataka. Mi oko podrške registriranim vlasnicima privatnog smještaja ne dvojimo. Vlasnici objekata „na crno“ tako se izlazu konstantnom riziku i strahu, ne samo što nenadano može inspekcija pokucati na vrata, već i srditosti susjeda koji imaju uredne papire, nekonkurentnosti, slabe zaštite prava gosta i sl.

Neprijeporno je kako su uvjeti za kategorizaciju složeni, a neki vlasnici se nerijetko suočavaju i sa nemogućnošću kategorizacije svog objekta radi masu uvjeta koje moraju zadovoljavati, kao što su građevinska dozvola, vlasnički list i sl.

Evo koje prednosti smatramo da imaju oni koji imaju uredno kategorizirane apartmane, sobe ili kuće u domaćinstvu, a ovo je ujedno i poziv onima koji se tek planiraju upustiti u ovaj mali zanimljivi biznis:
Pročitajte ovdje cijeli članak.

1. Suradnja s agencijama.

2. Strah od inspekcije.

3. Fair-play odnos prema zajednici.

4. Prava i sigurnost za gosta.

5. Podrška i dodatna promidžba za iznajmljivača.

Da biste pročitali cijeli članak, postanite naš član.

One thought on “Prednosti legalnog iznajmljivanja!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Digitalizacija osnivanja tvrtki u Hrvatskoj

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta konačno je stavilo u pogon online osnivanje poduzeća (d.o.o. i j.d.o.o.) i obrta. Zove se Start i operativno ga je uspostavila FINA. Prema informacijama iz ministarstva, informacijski sustav Start pruža uslugu po modelu sve na jednom mjestu. Pojednostavljena usluga pruža pozadinsko objedinjavanje dosadašnjih koraka u samo jednom, uz dostupnost u […]

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini?

Koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini? Nova godina – sve se mijenja, pa tako i zakon. Što možemo očekivati u 2020. od nadležnih vlasti? Hoće li promjene biti pozitivne ili negativne? Kako za koga! Saznajte u nastavku  koje porezne promjene nas očekuju u 2020.godini!  Većinom svi pola puta kroz godinu doznamo promjene u plaćama, […]