Oslikavanje zidova

Evo što o sebi i svom radu kaže umjetnica Anita Oreški:

Po struci sam dizajner i uvijek imam potrebu od necega stvarati nesto novo pa sam tako i razvila osjecaj za sklad i odmjerenost.
Oslikavanjem zidova i uredenjem interijera bavim se nekoliko godina, a sve je niklo iz vrlo jednostavnog razloga a taj je da se nisam osjecala ugodno u vlastitom domu. Stoga sam uzela stvar u svoje ruke i ucinila ono sto najbolje znam - rijesila sam problem bojom...

Zidove oslikavam brzom i preciznom tehnikom i koristim iskljucivo visoko kvalitetne boje. Od pocetka pripreme zidova (gletanja i krecenja) pa do samog finisiranja gotovo uvijek mi je dovoljan samo jedan dan a sam rad je unikatan jer ne koristim nikakve sablone. Inspiraciju nalazim u samom prostoru i ljudima koji u njemu stanuju.

Dakle, nudim Vam uslugu oslikavanja tj. mali make over jedne ili vise prostorija tako da bojom ostvarim sklad izmedu pokucstva, zidova i Vas, pa tek kad se cijela prostorija stopi u jednu cijelinu i harmoniju, tek tada cete stvarno to i misliti kada cete reci: "Draga(i), evo me doma!!!"

www.oslikavanjezidova.com


Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]