Oslikavanje zidova

Evo što o sebi i svom radu kaže umjetnica Anita Oreški:

Po struci sam dizajner i uvijek imam potrebu od necega stvarati nesto novo pa sam tako i razvila osjecaj za sklad i odmjerenost.
Oslikavanjem zidova i uredenjem interijera bavim se nekoliko godina, a sve je niklo iz vrlo jednostavnog razloga a taj je da se nisam osjecala ugodno u vlastitom domu. Stoga sam uzela stvar u svoje ruke i ucinila ono sto najbolje znam - rijesila sam problem bojom...

Zidove oslikavam brzom i preciznom tehnikom i koristim iskljucivo visoko kvalitetne boje. Od pocetka pripreme zidova (gletanja i krecenja) pa do samog finisiranja gotovo uvijek mi je dovoljan samo jedan dan a sam rad je unikatan jer ne koristim nikakve sablone. Inspiraciju nalazim u samom prostoru i ljudima koji u njemu stanuju.

Dakle, nudim Vam uslugu oslikavanja tj. mali make over jedne ili vise prostorija tako da bojom ostvarim sklad izmedu pokucstva, zidova i Vas, pa tek kad se cijela prostorija stopi u jednu cijelinu i harmoniju, tek tada cete stvarno to i misliti kada cete reci: "Draga(i), evo me doma!!!"

www.oslikavanjezidova.com


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]