Poklanjamo vam besplatno savjetovanje!

interligoKlub iznajmljivača sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo iz Splita ovog Božića vam poklanjaju besplatno savjetovanje!

Savjetovalište za obiteljski smještaj (za vlasnike apartmana, soba i kuća za odmor) pruža besplatne usluge savjetovanja
svim članovima i korisnicima Kluba iznajmljivača i to do 01.03.2017.

Za sva vaša pitanja možete se obratiti osobnim dolaskom na novu adresu Savjetovališta - Vukovarska 148 c (zgrada Belvedere), 21000 Split, ili možete poslati pitanje na e-mail: interligo@interligo.hr.

Nakon 01.03.2017. savjetovanje ostaje besplatno samo za iznajmljivače koji pripadaju turističkim zajednicama koje imaju
potpisan ugovor sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj - Interligo.

2 thoughts on “Poklanjamo vam besplatno savjetovanje!

 1. Poštovani
  čula sam da će 01.07.2017 biti obavezna fiskalna kase za sve iznajmljivače fizičke ili pravne osobne bez obzira da li su paušalci ili ne.
  Postavila sam pitanje poreznoj upravi , ali oni na žalost neznaju mi dati odgovor ( ?!?!) iako piše da je zakon stupio na snagu 01.01.2017 ali sa prilagodbom do 01.07.2017.
  Imate kakve informacije o tome ?
  P.s. obzirom da sam početnik te da ću s iznajmljivanjem krenuti tek na ljeto ove godine možete mi dati par zanimljivih linkova o temi kako šta gdje …neznam otkud krenuti i imam brdo pitanja u glavi

  hvala

  ivana

  1. Ivana, objavit ćemo sutra članak na ovu temu. Fiskalnu kasu e trebati imati samo iznajmljivači koji su obrtnici paušalci. Ostali iznajmljivači fizičke osobe ne trebaju imati fiksalizirane račune.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Posebna promotivna ponuda za naše Iznajmljivače

Predstavljanje tvrtke Intertekstil Stanić Intertekstil Stanić d.o.o. je poznati hrvatski uvoznik i proizvođač kućnog tekstila. S ponosom ističemo vodeću poziciju u području kućnog tekstila u Hrvatskoj, jer je ona rezultat preko 25-godina promišljenog i profesionalnog rada i jasne vizije. Posebno mjesto zauzima naš HORECA KANAL prodaje, koji je u vrijeme turističke ekspanzije naše zemlje dosegao […]

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]