Novi turistički portal “Total Inland Dalmatia” za promociju dalmatinske zagore!

18d4f834f0c3f39e649d13228bab5bc1_k2.jpgNovi turistički portal "Total Inland Dalmatia" od danas predstavlja bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore. Riječ je o projektu koji je dobio potporu Ministarstva turizma kroz program ''Inovativni turizam'', a inicijatori su mu engleski bloger Paul Bradbury i Turistička zajednica grada Sinja.

Nakon portala "Total Hvar" i "Total Split" Paul Bradbury otkrio je bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore te došao na ideju o osnivanju portala ''Total Inland Dalmatia''.

Više

Na tom novom portalu blogeri će objavljivati nekoliko kvalitetnih članaka dnevno. Očekuje se oko četiri tisuće članaka godišnje na engleskom jeziku. U njima će se moći pročitati detaljne informacije i zanimljivosti o lokacijama s područja Dalmatinske zagore te informacije o događanjima.

Cilj projekta je unapređenje ukupne turističko-ugostiteljske ponude Dalmatinske zagore kreiranjem i provedbom aktivnosti koje će pozicionirati gradove Sinj, Vrliku, Drniš, Dugopolje, Trilj, Imotski, Knin i Vrgorac te ostale tamošnje krajeve kao poželjna odredišta.

Engleski bloger Paul Bradbury, koji posljednjih deset godina živi u Jelsi na otoku Hvaru, ističe kako je ovo fantastična prilika za promoviranje "predivne Zagore kao još jednog aduta bogatstvu turističke ponude srednje Dalmacije".

"Sinjska alka me oduševila. To je jedan od najimpresivnijih događaja kojeg sam vidio u ukupno 91 državi koju sam proputovao. Veslačka regata na Peruči, također, ali i rimski ostaci u Gardunu i 600 godina stari mlinovi u Grabu, čarobna rijeka Cetina i još mnogo toga, a samo sat vremena udaljenosti od mora. Takve sam divote morao tekstovima prenijeti ljudima", rekao je Bradbury.

(Hina)
Ministarstvo turizma

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]