Iznajmljivači savjetuju iznajmljivače: Ekološki trikovi za održavanje apartmana!


​​

savjetnicatockacomJednu simpatičnu razmjenu mišljenja i iskustva smo imali na našoj facebook stranici Klub iznajmljivača Hrvatske gdje smo postavili pitanje našim iznajmljivačima oko čišćenja i pospremanja, to jest efektivnog održavanja obiteljskog smještaja. Koja sredstva upotrebljavate, krpe, materijal za krevetninu, kako se borite s mrljama ili pak kako očistiti brzo, a temeljito.

Ono što nas je ugodno iznenadilo je okretanje za ekološkom alternativom u pogledu korištenja sredstva za čišćenje pa je vrlo lijepa vijest kako naši iznajmljivači sve više posežu za ekološkim sredstvima koje sami mogu pripraviti u svom domaćinstvu.
Više

Iako su mnogima ona popularna jaka sredstva za čišćenje iz trgovina čije reklame vrište s malih ekrana, gotovo nezamjenjiva (nećemo navoditi nazive), drugi su predložili ekološkiju alternativu koja nije toliko opasna za ljude i okoliš. Evo dva velika savjeta svima, posebice se nadamo da će dobro doći novim iznajmljivačima!

(nastavak članka....)

​​Za čitanje cijelog članka, molimo vas registrirajte se. Besplatno je. ako ste već registrirani, onda se molimo vas, prijavite!
​​
​​

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]