U Krapini 20.5. edukacija za seljačka domaćinstva!

Krapina_vPrenosimo sa portala Hrvatske Gospodarske Komore sljedeće informacije:

Sektor za turizam u suradnji sa Županijskom komorom Krapina i Centrom za kvalitetu organizira edukaciju na temu HACCP–sigurnost hrane, zakonodavni okvir za ugostiteljske objekte i turistička seljačka domaćinstva koja će se održati dana 20.05.2014.(utorak) s početkom u 12 sati u prostorijama ŽK Krapina.

Cilj edukacije je upoznati polaznike sa zakonodavnim okvirom i uvjetima koje propisuju Uredba (EZ) br. 178/2002 (tzv. Zakon o hrani), Uredba (EZ) br. 852/2004 o higijeni hrane i Uredba (EZ) br. 853/2004 o utvrđivanju higijenskih pravila za hranu životinjskog podrijetla, te jednostavnim i praktičnim primjerima pomoći subjektima u uspostavi, provođenju i održavanju sustava sigurnosti hrane temeljenom na HACCP načelima.
Više

Edukacija je besplatna, a organizira se u okviru Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom HGK. Namijenjena je ugostiteljskim objektima i turističkim seljačkim domaćinstvima koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju, uslužuju ili na drugi način posluju s hranom.

Voditelj edukacije je mr.sc. Nevenka Gašparac, DVM pomoćnik direktora Centra za kvalitetu pri HGK.

Poziv na edukaciju možete pronaći u pratećim dokumentima.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molim Vas da popunjenu Prijavnicu (prateći dokumenti) pošaljete na mail lsipek@hgk.hr ili na faks: 049/371-884 najkasnije do 16.05.2014.

 

 

Izvor: HGK - Sektor za turizam

Slika: kzz.hr

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated