Kako emocije utječu na odabir smještaja?


easyorange.co.ukMnogo puta u životu neki možda i svakodnevno nađu se u ulozi kupac-prodavač. Iznajmljivači zato spadaju u kategoriju prodavača vlastitih smještajnih kapaciteta, ali možda već u sljedećem trenutku su oni koji putuju i traže smještaj kako u svrhu odmora tako i poslovnih putovanja. Rijetki su oni koji u oba primjera idu neorganizirani na put. Znači raspitujemo se i tražimo smještaj putem internet portala, prijatelja, poznanika, čak tražimo iskustva i mišljenja na internet forumima. Želimo biti sigurni u vlastiti odabir i za svoj novac dobiti dobro, to jest kvalitetnu uslugu i smještajsrazmjerno novcu kojeg kanimo platiti. U tom traženju i odabiru odlučujuću ulogu čine naše emocije.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

One se vežu; poistovjećuju sa našim životnim navikama, principima, hobijima... Npr. slika apartmana i njegova uređenost koja je slična našem životnom prostoru privlači nam pažnju i apartman svrstavamo u favorite. (... članak se nastavlja)

Piše: Davorka Jurić
(Slika preuzeta sa: easyorange.co.uk)

Za čitanje cijelog članaka, molimo Vas registrirajte se, besplatno je!

2 thoughts on “Kako emocije utječu na odabir smještaja?

  1. Apsolutno se slažem sa činjenicom da ako se radi sa srcem i daje sve od sebe to polučuje izvanredne rezultate..i sam objekat nekako “zrači” što gosti prepoznaju i cijene…zahvaljujem vam na izvanrednim člancima i informacijama…najbolji ste

  2. Hvala na dobrim,korisnim i važnim informacijama.Ja osobno mislim da su emocije koje ostavite kod oglašivanja jako važne,odnosno na prezentaciji svoga smještaja,jer time prezentirate sebe i neko će to znati prepoznati kad-tad….
    hvala

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]