Kako emocije utječu na odabir smještaja?


easyorange.co.ukMnogo puta u životu neki možda i svakodnevno nađu se u ulozi kupac-prodavač. Iznajmljivači zato spadaju u kategoriju prodavača vlastitih smještajnih kapaciteta, ali možda već u sljedećem trenutku su oni koji putuju i traže smještaj kako u svrhu odmora tako i poslovnih putovanja. Rijetki su oni koji u oba primjera idu neorganizirani na put. Znači raspitujemo se i tražimo smještaj putem internet portala, prijatelja, poznanika, čak tražimo iskustva i mišljenja na internet forumima. Želimo biti sigurni u vlastiti odabir i za svoj novac dobiti dobro, to jest kvalitetnu uslugu i smještajsrazmjerno novcu kojeg kanimo platiti. U tom traženju i odabiru odlučujuću ulogu čine naše emocije.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

One se vežu; poistovjećuju sa našim životnim navikama, principima, hobijima... Npr. slika apartmana i njegova uređenost koja je slična našem životnom prostoru privlači nam pažnju i apartman svrstavamo u favorite. (... članak se nastavlja)

Piše: Davorka Jurić
(Slika preuzeta sa: easyorange.co.uk)

Za čitanje cijelog članaka, molimo Vas registrirajte se, besplatno je!

2 thoughts on “Kako emocije utječu na odabir smještaja?

  1. Apsolutno se slažem sa činjenicom da ako se radi sa srcem i daje sve od sebe to polučuje izvanredne rezultate..i sam objekat nekako “zrači” što gosti prepoznaju i cijene…zahvaljujem vam na izvanrednim člancima i informacijama…najbolji ste

  2. Hvala na dobrim,korisnim i važnim informacijama.Ja osobno mislim da su emocije koje ostavite kod oglašivanja jako važne,odnosno na prezentaciji svoga smještaja,jer time prezentirate sebe i neko će to znati prepoznati kad-tad….
    hvala

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]