Pošaljite blagdanske čestitke svojim gostima!

Blagdanska-cestitkaPiše: Mihael Šanko (iznajmljivaci20.com)
Sezona je odavno završila, a nova još nije ni blizu. No to nije razlog za prestati razmišljati o iznajmljivanju i gostima. U ovim blagdanskim danima, lijepo je sjetiti se svojih poslovnih partnera, prijatelja i rodbine, ali i svojih gostiju.

Vođenje evidencije o gostima vrlo je važno, a pretvoriti jednokratne goste u stalne je nešto za čim svaki iznajmljivač žudi, pa je ovo idealna prilika za poboljšanje odnosa s gostima i izražavanje najboljih želja za blagdane. Ugodno s korisnim, kako bi se reklo.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Kako rezervacije dolaze s raznih strana, važno je voditi brigu o svim gostima, pa i svima se zahvaliti. Zato sada odvojite malo vremena, napravite jednostavnu čestitku i pošaljite ju svojim gostima. To može biti kratka čestitka za blagdane, no i mnogo više od toga. Neki iznajmljivači vole dodati posebne ponude za sljedeću sezonu, ili individualizirati čestitke za stalne goste i one s kojima imate bolje odnose.

Airbnb taj postupak znatno olakšava za sve goste koji su rezervirali tim putem, pa već tradicionalno podsjeća sve iznajmljivače da pošalju čestitke gostima. Ako ste imali rezervacija na Airbnbu, primit ćete mail s podsjetnikom koji vodi na posebnu Airbnb stranicu gdje jednostavno izaberete čestitku i goste kojima ju želite poslati. Doslovno minuta posla, a vrlo lijepa gesta s vaše strane.

Za goste koji su rezervirali putem drugih kanala, uvijek na raspolaganju imate e-mail adresu. Ono što ja radim je baza svih gostiju, po godinama ili apartmanima, pa mi je kasnije vrlo lako voditi evidenciju ili poslati čestitke. A ako želite u čestitku uključiti i neku posebnu ponudu ili popust, onda je ovo najbolje rješenje.

Čestitanje je vrlo lijepa gesta, a vama kao iznajmljivaču pomaže očuvati odnose s gostima, jer nikad ne znate, možda se neki vrate i dogodine u vaše apartmane.

Piše: Mihael Šanko (iznajmljivaci20.com)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated