Novim logom gradimo prepoznatljivost!

Dugo smo čekali taj korak. Početak je svaki težak, ali mi vrlo dobro napredujemo, napredujemo zahvaljujući Vama. Iza nas su već odavna tragovi naših prvih koraka, vjerovali ili ne, još iz "davne" 2010. kada je nastala sama ideja i kad se rodio ovaj portal kluba. Ove godine na dan 29. kolovoza ćemo slaviti četvrti rodjendan portala. U ovom trenutku dok pišemo ovaj članak brojimo 3.299 registriranih članova i ta se brojka svakim danom povećava!

Sad nas tek čeka veliki posao

Dali smo dizajnirati lovi logotip koji će predstavljati nasu organizaciju i ovaj projekt. I evo danas Vam ga predstavljamo. Pritom smo angazirali naravno hrvatskog dizajnera. I nije novi logo samo zato da bi bili važni i da bi se malo hvalili. Novim logom gradimo prepoznatljivosti, novi logo je znak profesionalnosti, znak ozbiljnosti kojom želimo poručiti da privatni smještaj u Hrvatskoj konačno zauzima vidljiviju poziciju u hrvatskom turizmu.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Novim logom želimo reći da smo sada ozbiljna institucija, ozbiljna udruga, partner i prijatelj koji će pomoći iznajmljivačima da napreduju i pokazati da nisu sami, koji će pomoći da takodjer pokažemo svijetu tko smo, da pokazemo državi da se možemo okupiti i organizirati, da budemo poslovna i prijateljska potpora svima koji imaju doticaj s privatnim smještajem u Hrvatskoj.

Zelena i plava simboliziraju hrvatski krajolik

Nekad se čovjek posklizne i pade, pa se opet digne. Tako je moguće i s nama, stoga trebamo Vašu podršku i razumijevanje. Nismo savrseni, ali uvijek stremimo k tome. Budite s nama, pomozite i drugim iznajmljivačima svojim primjerom i savjetima, budite ruka razumijevanja i bodrenja svima. Nismo samo mi ti koji pomažemo Vama, nego budite i Vi ti koji pomazete drugim članovima 🙂 Jer ovdje smo zajedno.

Zelena boja u logu simbolizira naš kontinentalni dio Hrvatske i sve veći broj privatnih iznajmljivača u neobalnoj Hrvatskoj, a plava je pogadjate naše more. More bez kojega možda niti mi kao organizacija ne bismo postojali. Logo potpisuje Magistar inženjer grafičke tehnologije Vjeko Mandic.

Daljnji planovi i ambicije

Klub iznajmljivača je zapravo projekt udruge Spektar. Ne samo u segmentu privatnog smještaja, naša udruga se bavi i drugim projektima vezanima uz turizam. Bez obzira na sve nedače u današnje vrijeme, mi smo i dalje veliki entuzijasti i optimisti pa evo nekih planova koje želimo realizirati uskoro:
- otvoreni ured u Zagrebu,
- povezivanje s Turističkim zajednicama u svrhu dostupnosti informacija koje pružamo za sve iznajmljivače bez obzira na članstvo,
- izdavanje prvog detaljnog priručnika za iznajmljivače,
- predavanja i seminari sa slobodnim ulazom,
- tiskanje brošura za nove iznajmljivače s popisom potrebnih dokumenata za registraciju
- ...

One thought on “Novim logom gradimo prepoznatljivost!

  1. Ideja je odlična. Treba ići u realizaciju, možda i neko savjetničko tjelo kiznajmljivača koji imaju dugogodišnje iskustvo pa to dobro iskustvo iznajmkjivače educirati .
    Možda preko portala ili bloga da ljudi imaju što više informacija , evo sutra smo u EU

    Pozdrav : PANSION-BABIĆ-NOVSKA

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]