Korisno: Online usluga faksa


Čemu skupi i nepovjerljivi faks uređaji, trčanje do pošte, moljenje susjeda ili nekog ureda da Vam primi faks i slično, kad sve to možete obaviti sami preko svog računala. I to vrlo jednostavno.

Faks usluga može biti korisna kada nam recimo gost želi poslati kopiju neke uplate faksom, ili možda potvrdu rezervacije ili pak ako vi nekoj agenciji trebate poslati određene dokumente i sl. Postoje agencije kojima je čak i uvjet da vlasnik smještaja ima faks broj.

Ovim putem bismo htjeli podijeliti s Vama jednu zanimljivu web stranicu, koju možete vidjeti ako postanete naš član.

Tu se možete besplatno registrirati, odabrati neki faks broj i svaki puta kad Vam netko pošalje faks vi ćete dokument primiti na Vaš email. Primanje faksa je besplatno i stranica je vrlo pregledna i jednostavna. Broj koji ćete dobiti, naime počinje s +31 (Nizozemska) no to možda i nije toliko bitno. Slanje faksa se naplaćuje. Više informacija pročitajte na toj stranici. Stranica je na engleskom jeziku.

U Hrvatskoj takodjer postoji tvrtka koja nudi sličnu uslugu (saznajte tako da se registrirate na naše stranice)

Stranica je na hrvatskom i ovdje je moguće naravno aktivirati broj s hrvatskim predbrojem. Postoji paket bez pretplate. Više informacija pročitajte na njihovim stranicama.
Ukoliko već koristite slične usluge ili znate za neke druge pružatelje takvih usluga ili web stranice, podijelite ih s nama, slobodno napišite niže komentar.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]