Izašao prvi broj specijaliziranog časopisa za iznajmljivače Apartman Plus!

Nakon brojnih pitanja malih iznajmljivača širom Hrvatske, Savjetovalište za obiteljski smještaj Interligo je počelo izdavati časopis "Apartman Plus".
Časopis će izlaziti četiri puta godišnje, svaki broj će obratiti teme koje su aktualne upravo u to doba godine.
Upravljanje obiteljskim smještajem je cjelogodišnji posao, iako nerijetko gosti dolaze samo ljeti. Što raditi u zimskim mjesecima, a i drugim godišnjim dobima, da bi bili što uspješniji, iznajmljivače će voditi upravo časopis "Apartman Plus".

Čitajte dalje...

​​

U svakom broju će se obrađivati teme na osnovu najčešćih pitanja malih iznajmljivača koja su prethodila izlasku broja Biti će tu i stalnih rubrika kao što su "Iznajmljivači iz susjedstva", "Prilozi" korisnih dokumenata kao što je pismo zahvale, pismo dobrodošlice, odgovor na upit i sl. na šest svjetskih jezika,
"Uređenje interijera", "Pitanja iznajmljivača", testovi, zanimljivosti, aktivnosti turističkih zajednica koje doprinose kvaliteti obiteljskog smještaja, brojni savjeti o oglašavanju, povećanju prihoda, Internet marketingu,...
Na časopis se može pretplatiti po cijeni od 50,00 kn - četiri broja godišnje, elektronsko izdanje.
Ili 200,00 kn - četiri puta godišnje, tiskano izdanje.
Svi aktualni članovi Kluba iznajmljivača (oni koji su platili članarinu i ista im još vrijedi) mogu dobiti svaki broj u elektronskom izdanju besplatno, uz zahtjev na e-mail: [email protected]. Za sve ostale informacije vezano uz narudžbu časopisa, možete se javiti na isti email.

One thought on “Izašao prvi broj specijaliziranog časopisa za iznajmljivače Apartman Plus!

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated