Klima uređaji kojima upravljate putem pametnog telefona!

ACP-12CH35AECI_small_sideOd sada upravljajete VIVAX klimom putem pametnog telefona s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Zaboravili ste ugasiti klima uređaj ili želite da vas dočeka ugodno rashlađen dom kad se vratite s posla ili puta? Od sada to nije problem. Vivax Wi-Fi vam dopušta da ga ugasite ili upalite gdje god se nalazili.

Čitajte dalje

Slijedeći tržišne trendove razvojni tim Vivax proizvoda napravio je korak dalje i povezao uređaje s pametnim telefonima i tabletima. Time je hrvatski brend stao uz bok svjetskim proizvođačima klima uređaja. Trenutno se na tržištu mogu naći „pametni klima uređaji“, a za naredni period plan je i ostale kućanske uređaje povezati u umreženi sustav. Od sada je moguće putem aplikacije na  pametnom telefonu ili tabletu upravljati Vivax klima uređajem u svakom trenutku, čak i ako niste u blizini samog uređaja. Inovativnost, praćenje trendova, stroga kontrola kvalitete, lijep dizajn proizvoda koji se mogu uklopiti  u svaki prostor te cjenovni razred koji je dostupan svima, moto je Vivax tima.

Ne čudi stoga podatak da su Vivax klime zauzele značajan tržišni segment koji iz godine u godinu raste.

ACP-12CH35AECI_small

VIVAX inverter mono split klima uređaji iz serije AEHI i AECI imaju novu mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu. Pomoću ove funkcije, kada ste povezani s bežičnom mrežom unutar  doma, pametni telefon djeluje kao daljinski upravljač, s razlikom što se ne morate nalaziti u istoj sobi kada upravljate klima uređajem. Na primjer, klima uređaj u spavaćoj sobi koja se nalazi na katu vašeg doma možete uključiti i iz bilo kojeg dijela stana ili kuće, bez potrebe da sami odlazite u spavaću sobu.

Ukoliko ste izvan dometa vaše kućne mreže, upravljanje klima uređajem moguće je putem povezivanja aplikacijom na vašu 3G,4G ili bilo koju drugu Wi-Fi mrežu. To vam omogućava da čak i s radnog mjesta upalite klima uređaj kako bi vas prostor dočekao rashlađen i udoban.

VIVAX_RG36

Na mobilnoj aplikaciji, koja se besplatno može preuzeti na Play store-u za uređaje koji koriste Android i na App Store-u za

uređaje koji koriste Appleove uređaje, korisnik ima informaciju o:

-      tome je li klima uključena ili nije

-      temperaturi koja je trenutno u prostoru

-      vanjskoj temperaturi na vanjskoj jedinici – klima ima područje rada od -15°C i do

+50°C te korisnik ima informaciju u kojim uvjetima radi

-      modu rada – klima može raditi u modu grijanja, hlađenja, odvlaživanja ili ventiliranja.

Ove funkcije je moguće mijenjati pomoću aplikacije

-      brzini rada ventilatora – moguće je podesiti brzinu rada (low, mid i high)

-      temperaturi koja se želi postaviti u prostoriji – moguće postavljanje željene temperature u aplikaciji

AEHI_I

Važno je naglasiti da je pomoću jedne aplikacije i jednog pametnog uređaja (tableta ili telefona) moguće upravaljati s nebrojno mnogo uređaja. To je jako važno korisnicima koji imaju više uređaja, npr. iznajmljivači apartmana i soba, mogu putem jednog pametnog telefona / tableta kontrolirati sve klima uređaje. Također je bitno naglasiti da je u aplikaciji moguće editirati ime svake klime po vlastitim željama (npr. klima u sobi 12 može biti nazvana SOBA 12) radi lakšeg snalaženja.

Pogodnosti koji proizlaze iz WiFi upravljanja:

-      Za pojedince je to dodatni komfor koji im omogućava da pripreme prostor na željenu razinu udobnosti prije nego što dođu u taj prostor (npr. zagrijavanje vikendice dan prije dolaska. Ako se prostor pothladi treba mu jako puno vremena da se postigne željena temperatura)

-      Za korisnike kojima klima uređaj koristi kao dodatna ponuda u turističkoj djelatnosti, vlasniku u svakom trenutku ima kontrolu nad klima uređajima, dostupna je i informacija koristi li se klima uređaj i u kojoj mjeri. Uz ovu kontrolu omogućavaju se znatne uštede energije i novca ukoliko se klima uređaj ne koristi razumno.

 

U ponudi Vivax klima su 4 grupe klima uređaja:

1.      Zidni mono split klima uređaji (4 serije – AEHI, AECI. AEGI I AEFI)

2.      Komercijalni mono split klima uređaji (kazetni, podno-stropni, podni i kanalni)

3.      Multi split klima uređaji (zidni, kazetni, podni i vanjske jedinice)

4.      Mobilni klima uređaji

 

Vivax klime karakterizira vrlo lijep dizajn, a energetska učinkovitost je u skladu sa svim zakonskim regulativama zaštite

okoliša i dozvoljenim razinama buke. Sve Vivax klime AECI serije imaju energetsku efikasnost A++ u modu hlađenja, odnosno A+ u modu grijanja. Gotovo svi VIVAX zidni mono split uređaji koriste 3D DC Inverter tehnologiju, što znači da uređaj ima DC inverter motor kompresora, DC inverter motor ventilatora vanjske jedinice i DC Inverter motor ventilatora unutarnje jedinice.

Samim time omogućava znatno veću energetku učinkovitost uz super tihi rad (od 20dB(A)).

Vivax klima uređaji raspoloživi su u partnerskom kanalu M SAN Grupe, a cjenovno su, kada se uspoređuju po karakteristikama, vrlo povoljni i nude najbolji omjer kvalitete i cijene.

Ovime inovacije iz Vivax-a neće stati. Razvijanje novih proizvoda te praćenje trendova rezultirat će novim, inovativnim proizvodima modernog i funkcionalnog dizajna.

Više informacija http://hr.vivax.com/

 

Kontakt:

M SAN Grupa
Odjel za korporativne komunikacije
T: 01 6690 727
gordana.beukovic@msan.hr

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]