Dodjite na regionalnu prezentaciju za iznajmljivače u Zagrebu 11.06.2014.

86ca7af5d7c5010f5573dfba12ff7bdcČetvrtu po redu, u ciklusu regionalnih prezentacija za pružatelje ugostiteljskih usluga u obiteljskom smještaju (iznajmljivače), održat će se u organizaciji HGK i županijskih komora regije Središnja Hrvatska i Grad Zagreb, a u suradnji s Ministarstvom turizma i Institutom za turizam, održati 11.06. 2014. godine (srijeda) s početkom u 10:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Nova cesta 3-7 (iznad LIDL-a kod Doma sportova), Zagreb, 2. kat/ dvorana 2.

Mole se sve turističke zajednice s područja turističke regije Središnja Hrvatska, te Grada Zagreba i Karlovačke županije da o ovoj regionalnoj prezentaciji obavijeste što veći broj pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (iznajmlijvača) s područja djelovanja, kao i turističke agencije (receptivne) koje se bave posredovanjem u obiteljskom smještaju.

U dogovoru s Ministarstvom turizma, Službom za standarde u turizmu, na regionalnu prezentaciju pozvani su i Županijski Uredi državne uprave – županija Središnje Hrvatske, Grada Zagreba i Karlovačke županije.

 

Izvor: HGK
Slika: poslovni.hr

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]