U Zagrebu “Place2go” međunarodni sajam turizma!

placetogo_1__clanak-prvaMeđunarodni sajam turizma "Place2go" počinje ovaj vikend 14.3 i traje do 16.3.1914. u Zagrebu u Boćarskom domu , Ulica: Prisavlje 2. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati. Ulaz je besplatan.

Iako ovaj sajam nije posebno vezan uz privatni smještaj, mi uvijek volimo savjetovati našim iznajmljivačima da idu na ovakve sjamove, da vide prezentacije drugih zemalja, da se upoznaju s novitetima u turističkoj industiji, da sakupe neke nove ideje i  naravno neka na ovaj način možda bolje upoznaju potencijale svoje destinacije u kojoj nude smještaj... Proširiti vidike i znanje nije na odmet. Trendovi se u turizmu mijenjaju, turisti mijenjaju navike, sve se više okrećemo individualnim doživljajima turista, promocija je više nego ikada vezana za interenet... Stoga, pozivamo vas da posjećujete ovakve i slične sajmove jer time se educirate i produbljujete svoje znanje. A to vam samo može koristiti i u vaše poslu nuđenja usluge smještaja. Štoviše, i vi odvojite vrijeme i putujte, rezervirajte negdje možda isto privatni smještaj, jer putovanje razvija toleranciju ali nas i krijepi i osvješćuje.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Riječ organizatora!

Izlagači iz 19 zemalja potaknut će kod posjetitelja želju za putovanjima, kako kroz vizualni doživljaj destinacija, tako i kroz mnogobrojna zanimljiva predavanja, okuse i mirise različitih svjetskih kuhinja u Gastro ulici, pa sve do kupljenog suvenira na Place2go Marketu. Uživajte u predavanjima poznatih putopisaca i blogera.
Neka ovogodišnji Place2go bude poticaj za neko novo putovanje, za neku novu avanturu i nova prijateljstva. Ne ograničavajte se predrasudama, ne zatvarajte u okvire. Istražujte, doživite, uživajte…

I kao što je rekao kineski filozof Lao Tzu: „I putovanje od tisuću kilometara počinje prvim korakom“, tako neka PLACE2GO bude vaš prvi korak k putovanju.

Vlakom do sajma!

Svim putnicima posjetiteljima međunarodnog sajma turizma PLACE2GO 2014. daje se popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Odobreni popust koristio bi se za sve posjetitelje koji dolaze iz cijele Hrvatske u Zagreb i natrag kao i za posjetitelje iz Slovenije.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice potrebno je:
-prilikom kupovine prijevozne karte izjaviti da se putuje na navedeni sajam,
-prijevozna karta mora biti isključivo povratna i
-ovjerena u povratku od strane organizatora zasjedanja.
Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km!

Službena stranica sajma:  www.place2go.org

Tekst: Kruno Pekas i sadržaj sa službene stranice sajma.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]