Nagradna igra za redovne članove Kluba iznajmljivača!

Opasno smo se približili četiritisućitom članu! A i ovaj članak koji sad čitate točno je 100-ti po redu od pokretanja ovog portala. Puno je razloga za slavlje, no malo vremena... Ipak mi smo za ovu malu prigodu odlučili darovati najsretnije redovne članove.

Pozivamo vas da postanete naš redovni član jer smo za vas pripemili ovu korisnu i zanimljivu nagradnu igru gdje darujemo dvije hit-knjige "Traži se krevet više", autora Davora Juranića, koje će promijeniti vaš pristup iznajmljivanju i gostima. (Više o knjizi sponzora možete pogledati na stranicama www.trazisekrevetvise.com).

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Veliki projekti u pripremi, nema odmora!

Dok ovo pišemo, u pripremi je ne biste vjerovali, još 5 velikih projekata o kojima ćete čuti uskoro, na kojem radi naš aktivan tim od 5 članova (volontera nam nije nikad dosta, javite nam se). Od edukativnih seminara do prihvata kreditnih kartica u privatnom smještaju.

Podržite nas i pripremili smo za Vas brojne pogodnosti!

I stoga pozivamo sve vas da nas podržite u našim nastojanjima da pružimo privatnim iznajmljivačima cjelovitu podršku i edukacije, da postanemo snažan oslonac i izvor informacija iznajmljivačima i da se izborimo za prava svakog iznajmljivača u republici Hrvatskoj. Sve je to naprosto nemoguće bez minimuma sredstava, a neobično smo zahvalni redovnim članovima bez kojih ne bismo mogli niti pokrenuti ovakvu stranicu, a kamoli raditi i složenije projekte.

Izvačenje tri dobitnika!

Dobitnici/e ove nagradne igre će se odabrati slučajnim odabirom 15.6.2013. u 12:00 sati, u Zagrebu. Članovi stručnog žirija su Irena Stojanović Gladulić (iznajmljivačica i članica zadužena za administraciju i natječaje u udruzi), Vesna Maćešić Šoštar (savjetnik u turizmu za prezentaciju autohtone Hrvatske), Veronika Buriloski (iznajmljivačica iz Zagreba) i Kruno Pekas (urednik portala Kluba iznajmljivača i ujedno predsjednik udruge Spektar).

Odabiremo dva dobitnika ili dobitnice ali, dodjeljujemo i treću utješnu nagradu iznenađenja. Članovi žirija ne ulaze u nagradnu igru.

Informacije oko redovnog članstva te uplate članarine, pročitajte OVDJE.
Zainteresirani članovi koji su trenutno u Zagrebu mogu i osobno doći u ured udruge uz prethodnu najavu na telefon: 095/8085922.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]