Privatni iznajmljivači ipak nisu obveznici fiskalizacije!


U Vrbniku je održana je radionica "Kvarner family" na kojoj je jedna od govornika bila i djelatnica Porezne uprave iz Rijeke koja je izložila novosti o fiskalizaciji.

Ovim putem zahvaljujemo Damiru Holeku na proslijeđenoj informaciji te svakako gospodinu Borisu Latinoviću, direktoru TZ Dobrinj na ovim podrobnim objašnjenjima.

Dopis u kojem se objašnjava fiskalizacija za iznajmljivače objavljujemo u ovom članku...

Da biste pročitali cijeli članak molimo Vas registrirajte se. Besplatno je!

2 thoughts on “Privatni iznajmljivači ipak nisu obveznici fiskalizacije!

  1. komentirao bih fiskalizaciju privatnih iznajmljivača!
    stvarno mi nije jasno što taj Linić hoće od raje.sagradili smo nove kuće tisuće pdv smo platili dok se gradilo,namjstili sa tisuću stvari na koje je plaćen pdv dušu smo izgubili radeći da bi si omogućili život od iznajmljivanja.plaćamo namete da ih neznam ni nabrojiti svaki put se smrznem i po pola mjesečne zarade ode na to.što još da plaćamo i kožu da skinemo sa sebe ili stvarno hoće da sve stranci kupe za male pare??Djeca nam ne rade,mi ne radimo ispadne da samo radimo za poreznu i gradsku upravu.nemaju nikakvu odgovornost neljubazni su i nesusretljivi zaštićeni su više nego ikada,stvarno neznam što će biti sa nama.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]