Oglasite Vaš smještaj na HostelsClub-u!

Predstavljamo vam [HostelsClub.com], online booking portal koji u svojoj bazi smještaja ima preko 23 000 struktura diljem svijeta i svojim klijentima nudi nebrojene mogućnosti pri odabiru idealnog smiještaja na svim kontinentima i ne samo hostela već i niza privatnih apartmana, soba, pansiona i sl. Stranica je dostupna na 28 jezika, uključujući i hrvatski jezik! Komunikacija s Vama je takodjer na Hrvatskom jeziku za razliku od mnogih drugih svjetski poznatih stranica gdje to nije slučaj.

Postati član HostelsClub-a neće vas ništa koštati, a uzima se samo 10% ukupne cijene svake rezervacije napravljene preko njihove web stranice. Taj iznos se naplaćuje s kreditne kartice klijenata u trenutku kad naprave rezervaciju čime rezervacija postaje trenutno potvrđena i potom njihov sustav šalje mail potvrde rezervacije i vama i klijentu koji je rezervirao smještaj kod vas. Kako oni naknadano ostatak cijene plaćaju vama, to isključivo ovisi o vama i politici naplaćivanja koju vi prakticirate.

Kako bi postali kandidat za ulazak u Hostelsclub.com, najprije trebate ispuniti [zahtjev za ulaskom]. Nakon što postanete dio Hostelsclub zajednice, dobit ćete pristup vašem "back office-u" u kojem ćete moći kreirati vašu ponudu (smještaj, cijene) i upravljati kalendarom dostupnosti rezerviranja vašeg smještaja, pregledavati dobivene rezervacije i još mnogo toga. Naravno, potrebno je redovno ažurirati kalendar dostupnosti jer na taj ćete način biti u mogućnosti dobiti što više rezervacija, a to je svima nama cilj, zar ne?

Korisnički dio stranica, [MyClub], pravi je "social network" u kojem naši klijenti razmjenjuju svoja putnička iskustva, a dostupni su na hrvatskom jeziku i na [Facebooku]. A uz njihovu [Membership Card], klijenti su u mogućnosti uživati u mnoštvu popusta koje im nude njihovi brojni partneri diljem svijeta!

Pridružite se i vi, i predstavite vaš smještaj na Hostelsclub.com! Ukoliko imate kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno [kontaktirajte->info@hostelsclub.com].

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]