Bookcrossing – osmislite i vi jedinstvene ideje za svoje mjesto!


​​

10440839_851768061511633_767522311841690981_nJeste li čuli za Bookcrossing? Ukratko, to je praksa ostavljanja knjiga na javnim mjestima, da bi je netko drugi uzeo, pročitao i proslijedio dalje. Ovaj termin dolazi od imena internetske stranice BookCrossing.com, koja je započela ovu praksu.

Ovime vas želimo potaknuti da i vi pokrenete nove ideje i inicijative da vaše mjesto postane po nečemu prepoznatljivo! Tako se gradi destinacija! Nemojmo nekoga drugoga čekati! Vi pokrenite inicijative i male projekte u svom mjestu i tako osigurajte destinaciji popularnost. Bilo kao fizička osoba, udruga ili tvrtka. Ili se jednostavno prijavite putem web stranice BookCrossing.com. Ovo na slici je plaža u Sydneyu, u Australiji. Fantastično zar ne?
Više

I mi ćemo simbolično doprinijeti kao udruga onom mjestu koje započme ovu ideju na plaži

Znamo da za ovakve stvari gradske vlasti moraju imati sluha.... (Članak se nastavlja...)

______________

Kako biste mogli nastaviti čitati sadržaj s našeg portala, molimo vas registrirajte se. Registracija je besplatna, a članarina dobrovoljna i predstavlja podršku našoj udruzi.

______________

​​Piše: Kruno Pekas

Ulomci teksta preuzeti s: Vikipedije
​​
​​
​​

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]