TripAdvisor dolazi na konferenciju u Zadar! (Požurite, early-bird kotizacije do 15.9.2014.)

Zadar-digit_pngU studenom će se u Zadru drugu godinu zaredom okupiti stručnjaci iz područja turizma, digitalnog marketinga, medijske i IT industrije, kao i svi ostali koje zanima digitalni turizam. Konferencija Zadar DigIT održat će se 13. i 14. 11. u prostoru Arsenala, a nakon prošlogodišnjeg uspjeha, organizatori najavljuju novo izdanje koje će ovog puta imati i međunarodni karakter.

Svakako najzanimljivije ime među potvrđenim predavačima je ono Gianluce Laterze, područnog direktora TripAdvisora (www.tripadvisor.com) za Italiju, Grčku, Tursku, Cipar i Maltu, koji će sudionicima prezentirati načine i alate za održavanje pozitivne reputacije putem TripAdvisora te mogućnosti platforme za povezivanje s ostalim sudionicima turističke ponude. Više

TripAdvisor je najpopularniji svjetski specijalizirani portal na kojem korisnici-turisti mogu ocjenjivati hotele, odredišta, restorane u kojima su boravili, kao i davati savjete i preporuke ostalim putnicima što posjetiti, a što možda i izbjeći. Istraživanja su pokazala da je za ogroman broj putnika upravo startna točka planiranja putovanja stranica TripAdvisor.

Osim Laterze, na Zadar DigITu ćete moći poslušati predavanja i niza domaćih stručnjaka iz digitalnih agencija, IT-ja i hotelske industrije na temu digitalnog u turizmu, kao na primjer, što digitalno poslovanje uključuje te zašto je potrebno sve više se okrenuti digitalnom marketingu kao prevladavajućem kanalu komunikacije i načinu akvizicije gostiju.

Posebnost ovogodišnjeg Zadar DigITa će biti i ta što će veći naglasak biti stavljen na praktični dio- odnosno, radionice.

Dođite u Zadar i poslušajte što neki od najznačajnijih aktera na globalnoj turističkoj sceni imaju za reći!

specialoffer

 POSEBNA PONUDA za REDOVNE ČLANOVE KLUBA IZNAJMLJIVAČA

Na kupnju kotizacija, naši redovni članovi mogu u ovom early bird razdoblju do 15.9. ulaznice kupiti po posebnoj cijeni za samo 300 kuna.

Redovni članovi Kluba iznajmljivača se za kupnju mogu javiti pojedinačno i to direktno na info@digitzadar.com  i pritom je samo potrebno naglasiti da ste redovni član kluba iznajmljivača i navesti svoj članski broj.

 specialoffer

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]