TripAdvisor dolazi na konferenciju u Zadar! (Požurite, early-bird kotizacije do 15.9.2014.)

Zadar-digit_pngU studenom će se u Zadru drugu godinu zaredom okupiti stručnjaci iz područja turizma, digitalnog marketinga, medijske i IT industrije, kao i svi ostali koje zanima digitalni turizam. Konferencija Zadar DigIT održat će se 13. i 14. 11. u prostoru Arsenala, a nakon prošlogodišnjeg uspjeha, organizatori najavljuju novo izdanje koje će ovog puta imati i međunarodni karakter.

Svakako najzanimljivije ime među potvrđenim predavačima je ono Gianluce Laterze, područnog direktora TripAdvisora (www.tripadvisor.com) za Italiju, Grčku, Tursku, Cipar i Maltu, koji će sudionicima prezentirati načine i alate za održavanje pozitivne reputacije putem TripAdvisora te mogućnosti platforme za povezivanje s ostalim sudionicima turističke ponude. Više

TripAdvisor je najpopularniji svjetski specijalizirani portal na kojem korisnici-turisti mogu ocjenjivati hotele, odredišta, restorane u kojima su boravili, kao i davati savjete i preporuke ostalim putnicima što posjetiti, a što možda i izbjeći. Istraživanja su pokazala da je za ogroman broj putnika upravo startna točka planiranja putovanja stranica TripAdvisor.

Osim Laterze, na Zadar DigITu ćete moći poslušati predavanja i niza domaćih stručnjaka iz digitalnih agencija, IT-ja i hotelske industrije na temu digitalnog u turizmu, kao na primjer, što digitalno poslovanje uključuje te zašto je potrebno sve više se okrenuti digitalnom marketingu kao prevladavajućem kanalu komunikacije i načinu akvizicije gostiju.

Posebnost ovogodišnjeg Zadar DigITa će biti i ta što će veći naglasak biti stavljen na praktični dio- odnosno, radionice.

Dođite u Zadar i poslušajte što neki od najznačajnijih aktera na globalnoj turističkoj sceni imaju za reći!

specialoffer

 POSEBNA PONUDA za REDOVNE ČLANOVE KLUBA IZNAJMLJIVAČA

Na kupnju kotizacija, naši redovni članovi mogu u ovom early bird razdoblju do 15.9. ulaznice kupiti po posebnoj cijeni za samo 300 kuna.

Redovni članovi Kluba iznajmljivača se za kupnju mogu javiti pojedinačno i to direktno na [email protected]  i pritom je samo potrebno naglasiti da ste redovni član kluba iznajmljivača i navesti svoj članski broj.

 specialoffer

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]