Lijepi prekrivači i ružne deke, dizajn te njihova primjena u privatnom smještaju!


Pregledavajući na raznim portalima ponudu apartmana nailazimo na jednu zanimljivost, a to je da veliki postotak njih uređenje interijera zapostavlja ili odgađa za buduća vremena. Namještaj, dekoracije i posteljina u nekim smještajima izgledaju kao da proizlaze iz prošlosti, točnije i jesu iz prošlosti, od pred 20-30 godina. Koriste se deke tamnih, zagasitih nijansi smeđe boje sa velikim cvjetnim uzorcima primjerice...ili klizavi glatki bijeli prekrivači korišteni pred 20 g.kao pokloni za vjenčanja. Pogledajte primjer staromodnih deka na slikama niže (Slika lijevo preuzeta je sa: airbnb.com).
1377959_656892710999170_383322146_n

staradekaMoramo imati jednu svjesnu spoznaju, potencijalni gosti kada pregledavaju smještaj preko interneta, njihov prvi dojam o smještaju i iznajmljivaču je zapravo fotografija. A tu će uređenje interijera odigrati važnu ulogu. Gosti su itekako upoznati sa trendovima, cijenama, uslugama... Izuzetci su smještaji koji su sa svojom kreativnošću, inspiracijom te velikom predanošću uspjeli spojiti stare predmete sa suvremenim izričajem.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Mnogi iznajmljivači više pozornosti posvete izgradnji bazena, dodatnim sadržajima misleći pri tome kako gost u sobi ionako samo spava te kako ga na odmoru zanima samo more i uživanje u suncu, što je dakako istina, iako je najkvalitetnija slika kada se sve komponente iznajmljivanja drže u balansu, te se niti jedan segment ne zanemaruje ili ne odgađa. (...nastavak članka)

Za čitanje cijelog članka, molimo Vas registrirajte se.

2 thoughts on “Lijepi prekrivači i ružne deke, dizajn te njihova primjena u privatnom smještaju!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]