Uljepšana Facebook stranica privlači direktne rezervacije!


preuzeto sa imrcorp.comFacebook je najveća i najpoznatija "online" društvena mreža, koja postoji od 2004. godine. Danas Facebook ima preko 1,11 milijardi (preko 1100 milijuna) korisnika u svijetu. Samim time svaki sedmi stanovnik planete koristi Facebook. Kao takav postao je medij komunikacije, socijalne interakcije i veliki potencijal za promoviranje i prepoznatljivost. Objasnit ćemo vam zašto je bitno imati kvalitetno i detaljno napravljenu Facebook stranicu te zašto ju je bitno održavati i ažurirati što češće, koje su mogućnosti u izradi stranice, kako je moguće kvalitetno komunicirati sa potencijalnim gostima putem Facebookovih alata te kako mjeriti upješnost i doseg vaše Facebook stranice.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Facebook osim profilnih (vlastitih) stranica korisnika omogućuje i malim poduzetnicima i obrtima otvaranje vlastitih Facebook stranica. S obzirom da je i namjena osobnih i poslovnih stranica drugačija, postoje i određene razlike ali i velike sličnosti među njima. Sve što osobne Facebook stranice mogu, poslovne to mogu još bolje. (Nastavak članka...)

Za nastavak čitanja članka, molimo Vas registrirajte se čime postajete naš pristupni član. Registracija je besplatna.

U ovom članku Vam donosimo sve prednosti Facebook stranice te ujedno mogućnost da Vam mi kao udruga aktiviramo profil ili ukoliko ga već imate da Vam doradimo neke preinake u svrhu promocije Vašeg smještaja. To sve nudimio u kombinaciji s jo nekim alatima kroz "Promo paket za iznajmljivače TRAMONTANA"! Saznajte više!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]