Besplatna e-knjiga: Kako koristiti društvene mreže u turizmu?Naučite zašto i kako koristiti društvene mreže poput Facebooka i Twittera za privlačenje gostiju!

Kroz primjere i poglede na aktivnost turističkih zajednica poput Turističke zajednice Novog Zelanda naučite kako komunicirati s potencijalnim gostima i privući ih na svoju lokaciju.

U ovoj knjizi na 34 stranice ćete naučiti:
•zašto su društvene mreže toliko značajne za turističke djelatnike?
•kako turističke zajednice i agencije diljem svijeta koriste društvene mreže?
•kako su neki domaći turistički objekti iskoristili društvene mreže za promociju?
•kako koristiti pojedine društvene mreže?

Krenite u akciju na društvenim mrežama sada! Postanite naš član (registrirajte se!) i preuzmite besplatnu knjigu u pdf formatu!

5 thoughts on “Besplatna e-knjiga: Kako koristiti društvene mreže u turizmu?

 1. Poštovani,
  Trebala bi vaš savjet prijavila bih još jednu sobu možda dvije .Prvi put sam se prijavila na katastar u Splitu Ministarsvo za turizam i dobila 1 zvjezdicu dosta toga sam uložila tako da bi sada tražila bolju kategorizaciju i prijavila još 1-2 sobe zavisi što prihvate.
  Pitanje je gdje da se prijavim?Sva dokumentacija je dostavljena na Katastar u Splitu 2016 g.

  Hvala.

  Lijep pozdrav.

 2. Pitanje ????
  Da li kao iznajmljivač u domaćinstvu mogu izdati pravo valjan račun za smještaj gosta kojem treba račun na tvrtku ( neki vid računa R1, da li je to R2 ili ??? )
  Zahvaljujem na odgovoru ako može i na moj mail

  1. Poštovani, ne možete izdati račun R1 i ta se praksa u EU napušta pa više neće uskoro biti R1 ili R2. Stoga, izdajete sasvim običan račun kao i prema svakom gostu. Ta tvrtka to može normalno pravdati. Čak vam na računu ne treba biti niti pečat, jer niste obveznih imanja pečata.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]