Besplatna e-knjiga: Kako koristiti društvene mreže u turizmu?Naučite zašto i kako koristiti društvene mreže poput Facebooka i Twittera za privlačenje gostiju!

Kroz primjere i poglede na aktivnost turističkih zajednica poput Turističke zajednice Novog Zelanda naučite kako komunicirati s potencijalnim gostima i privući ih na svoju lokaciju.

U ovoj knjizi na 34 stranice ćete naučiti:
•zašto su društvene mreže toliko značajne za turističke djelatnike?
•kako turističke zajednice i agencije diljem svijeta koriste društvene mreže?
•kako su neki domaći turistički objekti iskoristili društvene mreže za promociju?
•kako koristiti pojedine društvene mreže?

Krenite u akciju na društvenim mrežama sada! Postanite naš član (registrirajte se!) i preuzmite besplatnu knjigu u pdf formatu!

5 thoughts on “Besplatna e-knjiga: Kako koristiti društvene mreže u turizmu?

 1. Poštovani,
  Trebala bi vaš savjet prijavila bih još jednu sobu možda dvije .Prvi put sam se prijavila na katastar u Splitu Ministarsvo za turizam i dobila 1 zvjezdicu dosta toga sam uložila tako da bi sada tražila bolju kategorizaciju i prijavila još 1-2 sobe zavisi što prihvate.
  Pitanje je gdje da se prijavim?Sva dokumentacija je dostavljena na Katastar u Splitu 2016 g.

  Hvala.

  Lijep pozdrav.

 2. Pitanje ????
  Da li kao iznajmljivač u domaćinstvu mogu izdati pravo valjan račun za smještaj gosta kojem treba račun na tvrtku ( neki vid računa R1, da li je to R2 ili ??? )
  Zahvaljujem na odgovoru ako može i na moj mail

  1. Poštovani, ne možete izdati račun R1 i ta se praksa u EU napušta pa više neće uskoro biti R1 ili R2. Stoga, izdajete sasvim običan račun kao i prema svakom gostu. Ta tvrtka to može normalno pravdati. Čak vam na računu ne treba biti niti pečat, jer niste obveznih imanja pečata.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]