O klubu

Dobrodošli!

Da bi nastavili čitati vijesti klinite ovdje.

UVOD ZA NOVE ČLANOVE

Vjerujemo da ste se već na samom početku kategorizacije svog smještaja nalazili u popriličnim dilemama, a i nadalje, zakoni se mijenjaju i bitno je znati kako se prilagoditi i kako najjednostavnije voditi ovaj posao.

Zato smo tu. Kao našem članu pokušat ćemo naći odgovor na svako vaše pitanje.

 

_________

- Ukoliko želite postati naš stručni suradnik, javite nam se.

- Postanite član našeg kluba jer je BESPLATNO. Za registraciju kliknite ovdje.

- Ukoliko želite predstaviti svoje proizvode i usluge za iznajmljivače, pogledajte OVDJE koje sve mogućnosti Vam nudimo.

_________

TKO SMO?

Na samom početku smo startali kao informativni portal za privatne iznajmljivače, neovisan i samostalan projekt, no sa državnim institucijama želimo uvijek uspostaviti dobru suradnju kako bismo iznajmljivačima dali jednostavna objašnjenja i točne informacije koje će im pomoći u njihovom radu i povećanju kvalitete u poslovanju.

Ne želimo nikakve konotacije s politikom pa nas sklonosti ili preferiranja bilo kakvim političkim organizacijama ne zanimaju. Zanima nas da budemo od pomoći "malom čovjeku" - privatnom iznajmljivaču.

Sam projekt je doživio dosad veliki uspjeh i interes iznajmljivača i zbog toga smo se odlučili na otvaranje udruge. Takodjer s time, pokrećemo i novi oblik članstva i dodajemo nove prednosti za naše iznajmljivače. Više o tome kroz koji dan 🙂

_____________________________________


+ Nudite proizvode i usluge za iznajmljivače? Predstavite se na našim stranicama!

+ Pogledajte OVDJE koje sve mogućnosti Vam nudimo.

_____________________________________

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.