Evo kako izgleda najmaštovitiji B&B u Hrvatskoj!

S pravom možemo reći kako je ovo ne samo u Zagrebu, već i u Hrvatskoj jedan od najmaštovitijih smještaja (B&B = Bed and breakfast). Evo kako izgleda sjajna priča jedne nove iznajmljivačice. Tekst prenosimo s portala tportal.hr.

Sjajnu galeriju uređenog prostora pogledajte ovdje.

Mogu se posramiti i hoteli s **** zvjezdice
U kompletno preuređenom obiteljskom stanu u Vlaškoj ulici svaka soba ima svoju priču, a osim u jedinstvenom dizajnu gosti će moći uživati u dodatnim uslugama i komforu kojeg se ne bi posramili ni hoteli s četiri zvjezdice. Studio Kairos će uskoro otvoriti svoja vrata za javnost te predstaviti potpuno novi koncept turističke ponude grada Zagreba.

Pročitajte ovdje cijeli članak.

U centru Zagreba uskoro će se otvoriti prvi zagrebački bed&breakfast studio koji će svojim jedinstvenim konceptom u mnogočemu obogatiti turističku ponudu glavnog grada. U potpunosti obnovljeni obiteljski stan u Vlaškoj ulici gostima će nuditi ugodan i inspirirajući boravak (noćenje s doručkom) koji se dizajnom interijera, ponudom i uslugom može svrstati uz bok hotela s četiri zvjezdice, dok će cijenom biti bliži hostelima.

U b&b Studiju Kairos svaka soba razlikuje se dizajnom koji opisuje Zagreb kroz određeno vrijeme, njegove stanovnike i svakodnevicu koju su živjeli ili žive još danas. Dovoljno je da gost prespava u ovom nesvakidašnjem ambijentu i saznat će tko su bila najveća zagrebačka pera (Soba pisaca ili Writers room), čime se ljudi u ovom gradu bave dulje od pola stoljeća, iako nažalost posljednjih godina sve manje (Zanatska soba ili Crafts' room), zbog čega se isplati pronjuškati trbuhom grada kroz njegove tržnice i domaću kuhinju (Bakina soba ili Granny’s room) te gdje je najbolji noćni život i svirka uživo (Muzička soba ili Music room).

Svaka soba ima svoju priču
Osim što svaka soba ima svoj priču, ima i svoju rutu za obilazak prema kojoj se u krugu od 500 metara može susresti zanimljive književnike (u bakru ili bronci, a možda i uživo), raspoložene ljude u vrevi tržnice, vrijedne zanatlije kako u svojim radionicama izrađuju originalni nakit ili pak noćne ptice u dobrom provodu po zagrebačkim klubovima i koncertima. U obilazak grada gosti mogu krenuti i na dva kotača s obzirom da Studio Kairos nudi i najam bicikala.

Uz komforne sobe, gostima je na raspolaganju zajednička prostorija u kojoj se mogu odmarati uz prelistavanje knjiga iz biblioteke, gledanje TV-a, pretraživanje interneta ili pak jednostavno samo uživati u čaši vina.

Diplomirana novinarka okrenula se vlastitom biznisu!
Studio Kairos pruža savršenu intimu samcu ili paru, ali je i potpuno opremljen da zadovolji potrebe grupe do 12 ljudi. Ondje se mogu organizirati radionice i slična druženja za što će svojim gostima domaćini osigurati svu potrebnu podršku.

Vlasnica b&b Studija Kairos je diplomirana novinarka Danijela Čavlović, koja je nakon dugogodišnjeg rada u novinarstvu i odnosima s javnošću odlučila pokrenuti vlastiti posao.
Ideja o b&b-u došla je nakon što je zbog restrukturiranja korporacije u kojoj je radila prije godinu dana zajedno s 130 kolega ostala bez posla, no to ju nije obeshrabrilo te je odlučila iskoristiti priliku i zakoračiti u turističke vode.

Vlasnica vjeruje kako je život iskorištavanje prilika zbog čega je ovom projektu nadjenula ime Kairos, po grčkom bogu sretnog trenutka, čiji se reljef nalazi u zbirci samostana sv. Nikole u Trogiru.

(Preneseno s portala tportal.hr)

Administrator kluba

Recent Posts

POZIV: Edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja

U današnjem okruženu gdje se sve brzo mijenja bitno je ostati u trendu. Izdvojite malo…

5 months ago

Posebna promotivna ponuda za naše Iznajmljivače

Predstavljanje tvrtke Intertekstil Stanić Intertekstil Stanić d.o.o. je poznati hrvatski uvoznik i proizvođač kućnog tekstila.…

7 months ago

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve…

1 year ago

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila…

1 year ago

Prvi koraci Njemačke za oporavak gospodarstva

Njemačka - Bavarska ovog mjeseca planira oživljavanje turizma Savezna država Bavarska djelomično će se ponovno…

1 year ago

COVID-19: Daljnji razvoji – Paket financijske pomoći za države EU

Komisija je usvojila prijedlog paketa makrofinancijske pomoći u iznosu od tri milijarde eura. S obzirom…

1 year ago

This website uses cookies.