U tijeku humanitarna inicijativa “Iznajmljivači sa srcem”

Hvalevrijedna inicijativa kao skromna humanitarna akcija pod sloganom Iznajmljivači sa srcem, krenula je sa otoka Brača. Vjera Matulić pozvala je sve iznajmljivače i domaćine da ponude svoj smještaj na nekoliko dana ili već prema mogućnostima, kako bi ugostili obitelji s djecom s posebnim potrebama.

Otvorena je i facebook grupa s istoimenim nazivom Iznajmljivači sa srcem gdje se mogu javiti iznajmljivači iz svih dijelova Hrvatske, ali i oni koji nude bilo koje druge usluge u turizmu kao što su restorani, seoska gospodarstva i dr.

Kliknite ovdje za nastavak članka...

​​

Već se priključilo na tisuće iznajmljivača i broj im raste iz dana u dan. Nije važno da li ste na moru ili unutrašnjosti, omogućimo djeci koja dane provode u bolničkim krevetima da na trenutak zaborave na svakodnevne probleme i uživaju zajedno sa svojim roditeljima.

Većina ih možda nema za put ili jednostavno nema adekvatni prijevoz za oboljelu djecu, u tom slučaju udružili su se i prijevoznici koji nude besplatni prijevoz, također su osnovali facebook grupu pod imenom Vozači sa srcem, gdje se mogu pridružiti i oni koji samo žele pomoći donacijom na žiro račun HR6524020061100780563 kako bi se primjerice pokrili troškovi benzina.

Roditelji sve ponude mogu pogledati na zidu grupe Iznajmljivači sa srcem i dogovoriti se.
Još uvijek ima više djece koja bi htjela ići na odmor a manje smještajnih objekata, tako da se još jednom pozivaju svi koji su u mogućnosti da se jave u što većem broju i ponude svoj smještaj. Nema tih novaca koji mogu zamjeniti nasmijana dječja lica.

Inače, iznajmljivači koji su zainteresirani češće i redovitije se uključivati u slične projekte i pridonijeti razvitku tzv. socijalnog turizma, mogu se javiti Udruzi Ponte (email: [email protected]) o čijim akcijama, u koje su bili uključeni i iznajmljivači, smo pisali i na našem portalu (Vlasnici obiteljskog smještaja u hvalevrijednoj akciji "I ja bi na more")

 

Slika: w-dog.net

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Posebna promotivna ponuda za naše Iznajmljivače

Predstavljanje tvrtke Intertekstil Stanić Intertekstil Stanić d.o.o. je poznati hrvatski uvoznik i proizvođač kućnog tekstila. S ponosom ističemo vodeću poziciju u području kućnog tekstila u Hrvatskoj, jer je ona rezultat preko 25-godina promišljenog i profesionalnog rada i jasne vizije. Posebno mjesto zauzima naš HORECA KANAL prodaje, koji je u vrijeme turističke ekspanzije naše zemlje dosegao […]