Više komocije i praktičnosti uz sklopive krevete Flipflap!

001logoSklopivi kreveti mogu biti idealno rješenje za zamjenu ili dodavanje pomoćnih kreveta u obiteljskom smještaju. Mogu u principu biti i osnovni kreveti (op.ur) jer su višefunkcionalni i jednostavno se koriste. Posebice ako iznajmljujete samo ljeti, oni se tijekom mjeseci nekorištenja mogu jednostavno sklopiti. S njima možete unijeti i malo reorganizacije u vaš smještaj, dati više komocije u smještaju i konačno ukloniti stare, staromodne i istrošene.

Nitko si ne bi smio dozvoliti da gostima ukočena leđa zbog spavanja na lošem pomoćnom krevetu pokvare odmor. Pripremite se za sezonu i unesite više komocije i praktičnosti u vaš smještaj. Čitajte dalje

Mala hrvatska tvrtka Flipflap ima rješenje za vas i vaše goste. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Flipflap tima u izradi namještaja i projektiranju interijera, došli su do optimalnog rješenja za sistem sklopivih kreveta savršenog za male stanove i apartmane. Pogledajte smo sliku kako to praktično izgleda:

FF _ duo 1

Flipflap sklopivi kreveti optimiziraju prostor i štede kvadrate, ali istovremeno ne pristajući na kompromise kad je u pitanju kvalitet i zdravlje korisnika. Pneumatski mehanizam sa „Safety Stop“ opcijom omogućava lagano i sigurno otklapanje i sklapanje kreveta. Po komforu spavanja, sklopivi krevet je jednak klasičnom jer je u sklopivi mehanizam integrirana ortopedska podnica na koji ide klasični madrac sa opcijama opružne ili đepičaste jezgre.

FF _ podnica

Madrace koje stoje  u ponudi su iz asortimana višestruko nagrađivanog hrvatskog proizvođača Bernarda. Kutija sklopivog kreveta je izrađena od kvalitetnih „Funder“ ploča, koje su u webshopu dostupne u 6 različitih nijansi.

U webshopu www.flipflap.hr nude čak 7 modela sklopivih kreveta, uz bogat izbor prateće opreme za sobe i apartmane kao što su ormari, ormarići, police i komode.

Gdje i kako ih kupiti?

web: www.flipflap.hr
facebook: https://www.facebook.com/flipflaphr
e-mail: [email protected]

Opcija dostave i montaže dostupna je za cijelo područje Republike Hrvatske. Plaćanje je moguće po ponudi ili karticama uz opciju na rate.

Text i slike: FlipFlap d.o.o.
(PROMOTIVNI ČLANAK)

***

POSEBAN POPUST ZA REDOVNE ČLANOVE KLUBA IZNAJMLJIVAČA OD 10%

Tijekom 2015. godine poseban popust od 10% možete ostvariti za kupnju bilo kojeg modela sklopivog kreveta iz ponude flipflap.hr.Javiti se dirketno možete tvrtki FlipFlap navodeći članski broj i ime i prezime.

***

_____________________________

NAPOMENA I MIŠLJENJE KLUBA IZNAJMLJIVAČA

Usklađenost s propisima oko dodavanja kreveta

Iznajmljivači koji imaju Rješenje primjerice za tip smještajne jedincie apartman ishodovano do 1.9.2007. (postojeći objekti) moraju imati minimalne dimenzije kreveta 80x190cm, dok oni s Rješenjem za apartman nakon 1.9.2007. (novi objekti) moraju imati dimenzije minimalno 110x200cm. No to sve takodjer ovisi i o broju zvjezdica te ostalim uvjetima što je napisano u Pravilniku.

Prema Pravilniku dodatni kreveti se mogu dodati ovisno o vrsti smještaja, modulu te dimenzijama.  Članak 19. Pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu točno opisuje što je dopušteno.

Sklopivi kreveti se naime spominju samo kod Studio-apartmana, no mišljenja smo da se oni mogu koristiti i kod soba, apartmana i kuća za odmor te mogu biti i osnovni ako su u stalnoj uporabi.

Ukoliko i dalje niste sigurni oko dodavanja kreveta, predlažemo da se direktno obratite odjelu za MTU (Minimalno tehničke uvjete) u lokalnom uredu za gospodarstvo te ondje dobijete potvrdu. Pritom priložite i svoje Rješenje, a odgovor tražite u pisanom obliku za slučaj da vam eventualna inspekcija kasnije ne utvrdi drugačije.

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Sajam Promohotel

Idete li na Promohotel sajam?

Sajam Promohotel će se održavati od 20. do 23.02.2019. u dvorani Žatika u Poreču. Na sajmu će se održati niz događanja, od predavanja, prezentacija, panel rasprava i edukacija posvećenih vlasnicima i menadžerima u obiteljskom smještaju, djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima, mentorima i učenicima ugostiteljskih škola. Dva dana biti će potpuno posvećena edukaciji vlasnika i menadžera u […]