Predavanje u Zagrebu: “Kako prodati doživljaj u privatnom smještaju?”

Kroz projekt edukacije privatnih iznajmljivača osmislili smo niz stručnih predavanja, seminara i radionica. Želimo vidjeti kako dišu lokalne zajednice, susresti se uživo s Vama, surađivati, čuti Vaše sugestije i prijedloge, ali i educirati, savjetovati, nadahnuti, informirati i pomoći.

Prvi u redu predavanja u organizaciji Kluba iznajmljivača, pod znakovitim naslovom i zanimljivom temom "Kako prodati doživljaj u privatnom smještaju?" Vesne Maćešić Šoštar pripremamo u Zagrebu u četvrtak 23.5.2013. s početkom u 18h u "City Business centru" Draškovićeva 47 (Dvorište polukat) .

Ovo predavanje je za sve, nije samo za iznajmljivače sa smještajem u Zagrebu, već i za one koji žive u Zagrebu ali imaju objekte na obali, otocima ili možda negdje u kontinentalnom dijelu 🙂 Predavanje će trajati oko 1 sat i 30 minuta plus razgovori i komunikacija s iznajmljivačima.

Pročitajte nastavak članka ovdje.

Tko je Vesna Maćešić?

Vesna Maćešić Šoštar rođena je zagrepčanka, u turističkim krugovima poznata kao veliki promotor i zaljubljenik Hrvatske. Dobrim poznavanjem naših krajeva što kontinentalnih što primorskih te običaja, kulture, autohtonih jela i pića, utjecalo je na njezin rad kao promotora Hrvatske u zemlji i svijetu.
Vesna ima preko dvadeset godina iskustva radu u turizmu, na individualnim i grupnim programima te teambuildinzima za pojedince, poduzeća i strane turoperatore od smještaja u hotele i privatne apartmane do organizacije evenata, prezentacija i promocija autentične Hrvatske.

Prijave za predavanje - mjesta su ograničena!

Predavanje je besplatno za sve redovne članove. Ako niste još redovni član to možete postati tako da nam putem banke uplatite godišnju članarinu u iznosu od 80kn ili ju jednostavno možete platiti prilikom dolaska na predavanje. Oni koji ne žele postati članovi plaćaju ulaznicu 80kn. Redovni članovi naime mogu ostvariti sve brojnije pogodnosti, popuste kod naših partnera, pravnu podršku, porezne savjete i slično.

Dolazak molimo najavite mailom na [email protected] zbog ograničenog broja sjedećih mjesta. U prijavi navedite Vaše ime i prezime te članskim broj ukoliko ste već redovni član.

Program predavanja:

UVOD
Kruno Pekas
predsjednik udruge Spektar te urednik portala klub-iznajmljivaca.com
- uvodna riječ, predstavljanje projekta Kluba iznajmljivača te najava niza ambicioznih projekata koji su u planu udruge.

PREDAVANJE I PREZENTACIJA
Vesna Maćešić Šoštar
stručni suradnik u turizmu za prezentaciju autohtone Hrvatske
- predavanje o tome kako prodati doživljaj u privatnom smještaju te prezentacija nekih primjera kako iznenaditi goste, kako sam izraditi poklone dobrodošlice te razne domišljate ideje...

KRAJ I PITANJA
- neformalno druženje, odgovaranje na pitanja iznajmljivača vezano uz predavanje, rad udruge ili opća pitanja koja zanimaju iznajmljivače.

3 thoughts on “Predavanje u Zagrebu: “Kako prodati doživljaj u privatnom smještaju?”

  1. Poštovani,

    raduju me vaše aktivnosti i ovo predavanje uskoro. To će biti zaista korisno za sve nas.
    Htjela sam se prijaviti na predavanje 23.05.13. u 18 sati u City Business centar u Draškovićevoj na mail kao ste napisali: [email protected] ali nisam uspjela. Javlja mi grešku 404, kao da je mail prepunjen.

    Redovan sam član br. 89146 i molim Vas da me vi prijavite. Imate sve moje podatke. Molila bi i odgovor da li sam prijavljena i jeli mogu doći. Srdačan pozdrav uz poštovanje Marija Boras

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Releated

Iznajmljivači oslobođeni druge rate paušalnog poreza

Građani koji iznajmljuju sobe, apartmane i smještajne jedinice u turističke svrhe nisu obveznici PDV-a sve dok im isporuke u prethodnoj ili tekućoj godini ne prelaze 300.000 kuna. Iznajmljivači soba, apartmana i smještaja u kampovima i oni koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu također su oslobođenii plaćanja polovine iznosa godišnjega paušalnog iznosa turističke pristojbe za glavni […]

COVID-19: Daljnji razvoji – EU ponovno pokreće turizam

Smjernice o obnavljanju putovanja i ponovnom pokretanju europskog turizma 2020. godine Europska komisija je predstavila paket smjernica i preporuka kako bi pomogla državama članicama da postupno ukinu ograničenja putovanja, nakon višemjesečnog zatvaranja zbog pandemije COVID-19. Smjernice komisije imaju za cilj pružiti ljudima priliku za odmor i opuštanje. Čim zdravstvena situacija dopusti, ljudi bi trebali biti […]